Geen paniek! PreZero komt uw kerstboom ophalen

Geen paniek! PreZero komt uw kerstboom ophalen

Geen paniek! PreZero komt binnenkort uw kerstboom ophalen, ongeacht of u in Presikhaaf of Alteveer woont. Het bedrijf dat voorheen Suez Nederland heette, is sinds kort verandert in PreZero. Veel Arnhemmers klaagden online over kerstbomen die op straat waren gegooid. In een verklaring komt de gemeente nu met een update. (foto: Pixabay)

Vragen over een auto of een woonverzekering?

Wanneer komt PreZero langs om de kerstbomen op te halen?

De dag waarop PreZero in jouw straat langskomt, is te vinden in de afvalkalender. Zo hoeft een kerstboom daardoor ook niet dagenlang op straat te liggen. Niemand heeft er dan ook last van, als je dit plant om de buren niet lastig te vallen. Details over wanneer de kerstboom aan straat gezet kan worden leest u hieronder:

Als u een minicontainer of citybin gebruikt voor gft (groente- fruit- en tuinafval), kunt u de kerstboom op dezelfde gft-ophaaldag aan straat zetten. Plaats de kerstboom naast uw container/citybin. U mag de kerstboom ook klein knippen en in de gft-container stoppen.

Heeft u geen minicontainer of citybin? U kunt uw kerstboom ook gratis naar het Afvalbrengstation brengen aan de Beijerinckweg 9a of De Overmaat 17.

Advies bij een geschil of rechtszaak?

ReactiesRelated Articles

‘Winkel Steenstraat na mega hennepvondst binnen drie uur weer open’

Volgens bronnen in de Steenstraat is de ondernemer, die gisteren werd opgepakt vanwege het kweken van hennep, alweer vrijgelaten door

Vastgoedbeleggingsbedrijf RVG koopt complex 53 appartementen en 1.350 m² commercieel in Arnhem

ARNHEM – RVG Invest C.V. uit Rheden heeft in december 2017 complex “Coehoornstaete” gekocht. Reacties

Haber Arnhem reageert op recente berichten en onterechte beschuldigingen

Graag willen wij u als nieuwsblog informeren over recente ontwikkelingen en reageren op beschuldigingen van de heer Gerrie Elfrink. Een