Het succes van ‘Miss Fashionista’ (33) krijgt een vervolg

Het succes van ‘Miss Fashionista’ (33) krijgt een vervolg

Leuke en trendy dames kleding verkopen via instagram krijgt een vervolg voor de 33-jarige eigenzinnige Gülbahar uit Arnhem. Binnenkort wordt haar droom werkelijkheid en opent ze haar fysieke winkel van Diaz Store in Beverwijk (De Bazaar). (foto: instagram screenshot)

Winkel werd al eerder bekend gemaakt
Ze maakte eerder al bekend dat ze een winkel zou openen, alleen was de overdrachtsdatum toen nog niet bekend. Een paar dagen geleden was het dan zover toen ze de sleutels kreeg. Vol trots maakte ze dit bekend en deelde de informatie met haar nieuwe volgers.

‘Miss Fashionista’ & Diaz store

Made in Arnhem
Diaz Store komt uit Arnhem en is een begrip geworden in de regio. Dames kopen nu graag eenmaal vaak kleren. Ze heeft ook klanten over heel Nederland. Niet iedereen wilt graag gespot worden met een jasje van de Zara of trui van WE die anderen ook dragen. Gülbahar heeft daar een oplossing voor gevonden door betaalbare en exclusieve trendy kleding aan te bieden voor de dames. En daar is veel vraag naar blijkt uit het succes van ’Miss Fashionista’.

‘Miss Fashionista’ is niet Colombiaans
‘Miss Fashionista’ komt niet uit Colombia zoals velen misschien zouden denken. Ondanks haar handelsnaam Diaz en overeenkomsten met actrice Eva Mendes is ze toch alles behalve Colombiaans. Gülbahar heeft namelijk de eerste twee letters van haar dochters Dila en Azra gebruikt om haar merk neer te zetten.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Op een bijzondere manier, zonder sociaal wenselijk te zijn, deelt Diaz Store foto’s van kleding die ze verkoopt en zelf draagt. De leuke foto’s, waar ze vaak zelf ook als model verschijnt, doen het goed bij de volgers. In korte tijd is ze gestegen naar meer dan 8000 vaste volgers.

Voor de liefhebbers: Ze is te vinden in hal 30 unit 30310 van de Beverwijkse Bazaar. Of gewoon online via instagram. Binnenkort komt er ook een webshop om direct online te kunnen bestellen.Related Articles

Drugslab in Arnhem-Zuid blijkt illegale brouwerij te zijn

Het drugslab, waar de politie zondagavond over informeerde, blijkt toch geen drugslab te zijn. (foto: archief/pixabay)

SP stelt vragen over kindermisbruik in de Grote Koppel

De SP fractie in Arnhem stelt schriftelijke vragen aan het college over de zwemleraar die kleine kinderen heeft misbruikt in

53-jarige Arnhemse al twee weken spoorloos

De 53-jarige Arnhemse is volgens de politie al bijna twee weken vermist. Heeft u enig idee waar ze kan zijn?

Geverifieerd door MonsterInsights