Het succes van ‘Miss Fashionista’ (33) krijgt een vervolg

Het succes van ‘Miss Fashionista’ (33) krijgt een vervolg

Leuke en trendy dames kleding verkopen via instagram krijgt een vervolg voor de 33-jarige eigenzinnige Gülbahar uit Arnhem. Binnenkort wordt haar droom werkelijkheid en opent ze haar fysieke winkel van Diaz Store in Beverwijk (De Bazaar). (foto: instagram screenshot)

Winkel werd al eerder bekend gemaakt
Ze maakte eerder al bekend dat ze een winkel zou openen, alleen was de overdrachtsdatum toen nog niet bekend. Een paar dagen geleden was het dan zover toen ze de sleutels kreeg. Vol trots maakte ze dit bekend en deelde de informatie met haar nieuwe volgers.

‘Miss Fashionista’ & Diaz store

Made in Arnhem
Diaz Store komt uit Arnhem en is een begrip geworden in de regio. Dames kopen nu graag eenmaal vaak kleren. Ze heeft ook klanten over heel Nederland. Niet iedereen wilt graag gespot worden met een jasje van de Zara of trui van WE die anderen ook dragen. Gülbahar heeft daar een oplossing voor gevonden door betaalbare en exclusieve trendy kleding aan te bieden voor de dames. En daar is veel vraag naar blijkt uit het succes van ’Miss Fashionista’.

‘Miss Fashionista’ is niet Colombiaans
‘Miss Fashionista’ komt niet uit Colombia zoals velen misschien zouden denken. Ondanks haar handelsnaam Diaz en overeenkomsten met actrice Eva Mendes is ze toch alles behalve Colombiaans. Gülbahar heeft namelijk de eerste twee letters van haar dochters Dila en Azra gebruikt om haar merk neer te zetten.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Op een bijzondere manier, zonder sociaal wenselijk te zijn, deelt Diaz Store foto’s van kleding die ze verkoopt en zelf draagt. De leuke foto’s, waar ze vaak zelf ook als model verschijnt, doen het goed bij de volgers. In korte tijd is ze gestegen naar meer dan 8000 vaste volgers.

Voor de liefhebbers: Ze is te vinden in hal 30 unit 30310 van de Beverwijkse Bazaar. Of gewoon online via instagram. Binnenkort komt er ook een webshop om direct online te kunnen bestellen.



Related Articles

Burgemeester Kaiser van Arnhem te ziek en keert niet meer terug

Burgemeester Kaiser van Arnhem is te ziek om zijn functie als burgemeester van Arnhem weer op te pakken. Hij heeft

Bulgaarse dievenbende bezoekt lege huizen in Klarendal

Verschillende bronnen melden dat Bulgaarse criminelen actief zijn in de Arnhemse wijk Klarendal om woninginbraken te plegen. De groep gaat

Treinongeluk Dieren krijgt meer duidelijkheid

Bij het treinongeluk op de spoorwegovergang aan de Wilhelminaweg in Dieren is op tweede kerstdag rond 08.45 uur een 71-jarige

Geverifieerd door MonsterInsights