Geruchten over toptransfer Erez Yücel naar Elsweide

Geruchten over toptransfer Erez Yücel naar Elsweide

De laatste dagen is het spannend rond transfers bij amateurclubs vanwege een naderende deadline. Zo gaan er ook geruchten rond dat de 20 jarige Erez Yücel gaat kiezen voor voetbalvereniging Elsweide in Presikhaaf. Helemaal duidelijk is dit nog niet omdat we amper informatie kregen van de hoofdrolspelers. Op dit moment staat hij nog ingeschreven bij SML Arnhem.

Voorbeeld Arnhemmer: van Mavo-leerling tot waardevolle advocaat60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Ijzersterke verdediger met veel ervaring

De ijzersterke verdediger van SML heeft bij VDZ en zelfs bij Vitesse gespeeld. Tussen 2012 en 2014 speelde hij bij Vitesse Onder 12 en scoorde daar in totaal drie keer. Bronnen aan de redactie bevestigen ook dat hij aanwezig was bij de wedstrijd EDS – Elsweide (nacompetitie) afgelopen zondag. Natuurlijk nog als toeschouwer. Of hij daar gesprekken heeft gevoerd met de trainer van Elsweide is niet bekend, hij was wel in gesprek met enkele spelers van het eerste elftal.

Nieuwe Turkse Jaap Stam

Als de transfer doorgaat heeft Elsweide er straks een nieuwe Turkse Jaap Stam bij in de defensie. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Erez veel ervaring en wedstrijden achter de rug tegen. Na een onterechte verlies tegen EDS (2-1) in de nacompetitie zal Elsweide in het nieuwe seizoen uitkomen in de vijfde klasse. Een versterking in de defensie is dan mooi meegenomen voor trainer Harun Köprülü

ReactiesRelated Articles

Tweede ticket Vitesse gratis: Alleen bij Albert Heijn

Albert Heijn en Vitesse zijn een samenwerking aangegaan om meer Arnhemse voetbalfans te trekken maar de thuiswedstrijden van Vitesse. Reacties

Met BM Life extra korting op aanvullende- en tandartsverzekering

Klanten van Zilveren Kruis genieten collectiviteitskorting bij BM Life. Dit maakte directeur Mehmet Keskin bekend, tijdens een informatieavond, georganiseerd door

Veel Arnhemse boksers tijdens NK boksen in Rotterdam

Arnhem wordt meer en meer op de agenda gezet als boksstad. De stad heeft nog steeds als enige Nederlandse stad