Man in elkaar geslagen in Zuid na tonen lichaamsdeel

Man in elkaar geslagen in Zuid na tonen lichaamsdeel

Een man uit Arnhem-Zuid is recent in elkaar geslagen door omstanders omdat hij werd herkend als schennispleger. Wie de man herkende is niet bekend gemaakt.

Deze ’viespeuk’ werd herkend naar aanleiding van een eerder incident op het Kruidenplein in Arnhem. Hierbij zou hij anderen hebben lastig gevallen door een lichaamsdeel te laten zien. Het ging dan natuurlijk niet om zijn neus.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De politie in Zuid bevestigde dit met een bericht en waarschuwde direct ook om niet voor eigen rechter te gaan spelen in de stad. ,,Het dringende verzoek: Indien zich een dergelijke casus voor doet om niet voor eigen rechter te spelen, maar direct 112 te bellen’’.

Veel hoop hadden de omstanders kennelijk niet op de komst van de politie, waarna de man in elkaar werd geslagen. In de berichtgeving staat verder dat de man is teruggegaan naar de land van herkomst. Dit deed de man overigens vrijwillig.

Eerder werden al online foto’s gedeeld van de man door bezorgde ouders in de stad. Mogelijk gaat het om dezelfde man, die al die tijd is blijven hangen in Arnhem en omgeving.



Related Articles

NUSO: 91% wil een rookverbod op speelplekken

Vanmorgen verschenen de resultaten vanonderzoek van gezondheidsfondsen voor rookvrij. In dit onderzoek staat dat 91% van de mensen een rookverbod op

Arnhemse autopyromaan nog steeds niet opgepakt

Afgelopen weekend was het weer raak in Arnhem. Twee auto’s werden in brand gestoken en waren total loss toen de

Impact : Het geheim van Klarendal in 1989

Impact: Het geheim van Klarendal Oude wijk van Arnhem die in 1989 geteisterd werd door drugshandel en gerelateerde criminaliteit. Unieke

Geverifieerd door MonsterInsights