Man in elkaar geslagen in Zuid na tonen lichaamsdeel

Man in elkaar geslagen in Zuid na tonen lichaamsdeel

Een man uit Arnhem-Zuid is recent in elkaar geslagen door omstanders omdat hij werd herkend als schennispleger. Wie de man herkende is niet bekend gemaakt.

Deze ’viespeuk’ werd herkend naar aanleiding van een eerder incident op het Kruidenplein in Arnhem. Hierbij zou hij anderen hebben lastig gevallen door een lichaamsdeel te laten zien. Het ging dan natuurlijk niet om zijn neus.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De politie in Zuid bevestigde dit met een bericht en waarschuwde direct ook om niet voor eigen rechter te gaan spelen in de stad. ,,Het dringende verzoek: Indien zich een dergelijke casus voor doet om niet voor eigen rechter te spelen, maar direct 112 te bellen’’.

Veel hoop hadden de omstanders kennelijk niet op de komst van de politie, waarna de man in elkaar werd geslagen. In de berichtgeving staat verder dat de man is teruggegaan naar de land van herkomst. Dit deed de man overigens vrijwillig.

Eerder werden al online foto’s gedeeld van de man door bezorgde ouders in de stad. Mogelijk gaat het om dezelfde man, die al die tijd is blijven hangen in Arnhem en omgeving.

ReactiesRelated Articles

‘Pillenverkoper’ en overvallers alsnog opgepakt door Arnhemse politie

Politieagenten kregen in eerste instantie de melding dat er vrijdagmiddag een beroving op het Stationsplein had plaatsgevonden. Reacties

Neemt bekende voetbalgoeroe Gold Reizen Arnhem over?

Een verslaggever van HaberArnhem kwam zeer recent toevallig Ferhan Basaran, bekend van AFC Generalex, tegen achter een bureau bij Gold

Moskee bomvol tijdens eerste vrijdaggebed van 2016

Vrijwel alle moskeeen in Nederland waren vandaag bomvol tijdens het eerste vrijdaggebed van 2016. Het vrijdaggebed onderscheidt zich van de