Mustafa Sandal, Yekpare en Altın Gün binnenkort in Arnhem

Mustafa Sandal, Yekpare en Altın Gün binnenkort in Arnhem

Musis Stadstheater in Arnhem draagt steeds meer een steentje bij om een programma te lanceren waar de hele stad wat aan heeft. En dat lukt ook aardig met grote namen zoals Mustafa Sandal, Karsu en de band Altın Gün. Niet heel lang geleden was dit nog ondenkbaar, en was dit alleen mogelijk in de Randstad. Maar de Gelderse hoofdstad timmert een eind weg om wereldmuziek naar Arnhem te halen.

Arnhem op de kaart gezet met bekende muzieknamen

Arnhem wordt op de kaart gezet met toonaangevende zangers en orkesten uit Turkije. Mustafa Sandal is 11 november 2022 in Arnhem, op 6 december 2022 komt Altın Gün langs. Een van de bandleden van Altın Gün, Erdinc Ecevit komt van oorsprong uit Arnhem. 30 september hebben we de Yekpare Trio in Musis en op 2 maart komt Ahmet Aslan met zijn wereldmuziek naar de Gelderse hoofdstad.

Mustafa Sandal, Ahmet Aslan en Yekpare trio in Arnhem

In het geval van Mustafa Sandal gaat het om een exclusieve show in Nederland die eerder twee keer werd geannuleerd vanwege corona. Mustafa Sandal is een beetje de concurrent van Tarkan in Turkije en landen waar veel Turks wordt gesproken. Sinds jaren negentig is hij dan ook niet weg te denken uit de Turkse muziek met zijn hits zoals ‘Onun arabasai var’, ‘Isyankar’ of Aşka Yürek Gerek’

Voor meer informatie over data en de tickets kun je de website van Musis Stadstheater bezoeken.

ReactiesRelated Articles

Succesvolle Eredivisie beachvolleybal weer terug op het Velperplein

Komend weekend is het weer zover. Arnhemmers mogen de beste beachvolleyballers van Nederland ontvangen op het Velperlplein en achter het

Doe mee aan de Lingezegenloop!

Fanatieke beginneling of ervaren snelheidsduivel? Zet samen met je vaste loopmaatjes, sportvrienden, collega’s of buren een mooie tijd neer tijdens

BMV Makelaars versterkt team met 3 nieuwe taxateurs 

BMV Makelaars, partner in Dynamis, heeft per 1 mei haar CRT (Consultancy, Research & Taxaties) team verder uitgebreid. ARNHEM –