Mustafa Sandal, Yekpare en Altın Gün binnenkort in Arnhem

Mustafa Sandal, Yekpare en Altın Gün binnenkort in Arnhem

Musis Stadstheater in Arnhem draagt steeds meer een steentje bij om een programma te lanceren waar de hele stad wat aan heeft. En dat lukt ook aardig met grote namen zoals Mustafa Sandal, Karsu en de band Altın Gün. Niet heel lang geleden was dit nog ondenkbaar, en was dit alleen mogelijk in de Randstad. Maar de Gelderse hoofdstad timmert een eind weg om wereldmuziek naar Arnhem te halen.

Arnhem op de kaart gezet met bekende muzieknamen

Arnhem wordt op de kaart gezet met toonaangevende zangers en orkesten uit Turkije. Mustafa Sandal is 11 november 2022 in Arnhem, op 6 december 2022 komt Altın Gün langs. Een van de bandleden van Altın Gün, Erdinc Ecevit komt van oorsprong uit Arnhem. 30 september hebben we de Yekpare Trio in Musis en op 2 maart komt Ahmet Aslan met zijn wereldmuziek naar de Gelderse hoofdstad.

Mustafa Sandal, Ahmet Aslan en Yekpare trio in Arnhem

In het geval van Mustafa Sandal gaat het om een exclusieve show in Nederland die eerder twee keer werd geannuleerd vanwege corona. Mustafa Sandal is een beetje de concurrent van Tarkan in Turkije en landen waar veel Turks wordt gesproken. Sinds jaren negentig is hij dan ook niet weg te denken uit de Turkse muziek met zijn hits zoals ‘Onun arabasai var’, ‘Isyankar’ of Aşka Yürek Gerek’

Voor meer informatie over data en de tickets kun je de website van Musis Stadstheater bezoeken.

ReactiesRelated Articles

28-jarige Arnhemmer aangehouden met een mes in Zutphen

De 28-jarige verraadde zich door zijn opvallende rijstijl in Zutphen. Reacties

Eigenaar onvindbaar na verschrikkelijke aanval in Klarendal

Mayke Willemsen liet woensdagavond rond 23:00 uur haar hond uit naast het veldje van speelplaats de Leuke Linde in Klarendal.

Vannacht weer twee auto’s in brand gestoken in Presikhaaf

Een of meerdere personen zijn al lange tijd bezig in Arnhem door het in brand steken van auto’s. Reacties