Hout voor bedrijf in Arnhem vol met 113 miljoen euro aan coke

Hout voor bedrijf in Arnhem vol met 113 miljoen euro aan coke

De medewerkers van de Douane stuitten vandaag op een grote hoeveelheid aan coke in de Rotterdamse haven. De pakjes met coke lagen tussen een partij hout dat naar Arnhem verzonden zou worden. Hoe de balen met coke zijn ontdekt is niet bekend.

113 miljoen euro aan coke tussen hout

De container met hout was afkomstig uit Chili. Na een telling en weging door de Douane bleek het in totaal om 1516 kilo aan coke te gaan. Een megavondst dus voor de Douane. Volgens het OM heeft de drugs dan ook een straatwaarde van ruim 113 miljoen euro. Iemand zal dus ook nu heel erg pissig zijn, tenzij meerdere ladingen verzonden zijn, en alleen deze is ontdekt.

Hout was bestemd voor bedrijf in Arnhem

Volgens het OM zou het hout bestemd zijn voor een bedrijf in Arnhem. Een naam of om welke soort bedrijf het gaat werd niet bekend gemaakt. Wel geeft het OM aan dat het bedrijf uit Arnhem niets met de smokkel te maken heeft. ,,Dit bedrijf lijkt niets met de smokkel te maken te hebben.”, aldus het OM.

De drugs is inmiddels vernietigd. Op de website van het OM kun je de balen zien waar de coke in was opgeslagen.

ReactiesRelated Articles

Ook RTL Z steelt nieuws van Turkse website over grootste Turkse supermarkt

Niet alleen lokale mediainstellingen nemen vaak nieuws over van elkaar zonder bronnen te vermelden. Ook landelijke media kunnen hier wat

Twee bekende panden in Arnhem verkocht aan belegger

ARNHEM – Rudius Vastgoed heeft een tweetal verhuurde gebouwen in Arnhem gekocht in een zogenaamde “off-market transaction” . Reacties