Waarom er geen rellen zijn in Arnhem tijdens wedstrijden Marokko?

Waarom er geen rellen zijn in Arnhem tijdens wedstrijden Marokko?

De redactie van HaberArnhem heeft onderzocht waarom in Arnhem alles goed gaat tijdens de WK wedstrijden van Marokko. In verschillende Nederlandse steden waren er steeds rellen of werd de politie zelfs bekogeld. In Arnhem was het alleen maar feest, in de arbeiderswijk Presikhaaf.

Na iedere wedstrijd van Marokko was het een feest nabij de bekende lounge en cafe Kral. Feestende jongeren, oudere dames, politieagenten en zelfs de burgemeester was er bij na de overwinning van Marokko tegen Portugal. Ook de bekende jongerenwerkers van Rijnstad stonden steeds op de uitkijk.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Maar dat was dus achteraf gezien nergens voor nodig omdat de heren van Cafe Kral en Comedor Lunchroom alles goed hadden georganiseerd. De mannen de organisatie weten precies wie de raddraaiers zijn, en iedereen wordt dan ook aangesproken op zijn gedrag.

In een reactie op de berichtgeving werd er alsvolgt gereageerd: ’Ook in Arnhem zitten wij niet stil! Via deze weg willen wij iedereen bedanken die na iedere wedstrijd van het Marokkaanse en Nederlandse elftal bijgedragen hebben aan de leuke, gezellige en imposante sfeer! SAMEN staan we sterk en SAMEN zorgen wij dat Arnhem op de kaart wordt gezet!’, aldus Fouad Aghalaj, Comedor Lunchroom, Cafe bar Kral, Umit Senyer, Kemel Ajoun en Nabil Issmaili.

Ook de politie is tevreden over de gang van zaken in Presikhaaf. Wijkagent Yilmaz deelde via insta het volgende: ’Op de Volkerakstraat in Presikhaaf is het feest gelukkig zonder incidenten verlopen. Complimenten aan de feestgangers, wijkbewoners, en ondernemers die dit mede mogelijk hebben gemaakt’.

Een vaste bezoeker van Cafe Kral legt uit dat niemand rotzooit wilt voor zijn voordeur. De heren van Kral nemen dat ook erg serieus en zorgen ervoor dat dit dan ook goed wordt gewaarborgd.Related Articles

Politie treft midden in de nacht peuter(2) aan op station

In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie een 2-jarige peuter gevonden die alleen rondliep op Centraal Station

Criminelen vinden slimme manier om geld te stelen van ondernemers

Criminelen bedenken steeds vaker nieuwe en handige manieren om geld te stelen van ondernemers. Ze zijn de crimepolitie altijd een

Vitesse raakt belangrijke sponsor kwijt

Gisteren werd bekend gemaakt dat Menzis na tien jaar stopt met de samenwerking met Vitesse. Vitesse maakte dit zelf openbaar

Geverifieerd door MonsterInsights