VUE Arnhem verbaasd over niet nakomen afspraken met HABERArnhem

VUE Arnhem verbaasd over niet nakomen afspraken met HABERArnhem

VUE Arnhem is verbaasd over het door ons gepubliceerde persbericht over het niet verkrijgen van de vrijkaarten naar aanleiding van een samenwerking tussen bioscoop VUE Arnhem en nieuwsplatform HABERArnhem. Een week na het verschijnen van het artikel kwam VUE Arnhem gisteren met een reactie op het nieuwsartikel. (Foto: Google Streetview)

VUE Arnhem komt met verklaring na verbreking samenwerking door HABERArnhem

In een verklaring legt theatermanager Remco Singeling van VUE Arnhem en VUE Nijmegen uit hoe VUE Arnhem staat in deze kwestie: ,,Met enige verbazing heb ik moeten lezen dat wij onze afspraken niet zouden nakomen. In september hebben we afgesproken 5 standaardtickets (per maand) beschikbaar te stellen voor de samenwerking. In ruil hiervoor delen jullie om de 24 uur een post over Vue Arnhem. Deze afspraak zou lopen t/m 31 december. Prima afspraak leek me.”

Singeling vervolgt verder: ,,In oktober kregen we het verzoek om de tickets per mail te sturen, dit is voor ons helaas niet mogelijk en is als zodanig aangegeven. We hebben toen gevraagd wanneer het schikt om de tickets af te halen, hierop hebben we geen reactie op mogen ontvangen. Het verzoek om 2 tickets voor de Tata’s te reserveren voor HABERArnhem is tijdens de drukte van de kerstvakantie er volledig doorheen geglipt.”

(ads)

VUE Arnhem: Dit hadden we beter moeten oppakken

Remco Singeling heeft ook zelfreflectie toegepast blijkt uit zijn reactie: ,,Dit hadden we beter moeten oppakken. Wellicht had van beide kanten de communicatie en de afspraken over de vrijkaarten wat beter gemoeten. Iets voor ons beide om over na te denken, lijkt me. Desondanks betreur ik het ten zeerste dat we naar de buitenwereld worden neergezet alsof we alleen wilde profiteren van jullie platform maar geen tegenprestatie wilde leveren. Dit is uiteraard niet waar wij voor staan en hoe wij werken.”

Namens de redactie: Voor de lezers en bioscoopliefhebbers even nog ter info: ,, De instaberichten vanuit HABERArnhem waren gelezen door VUE Arnhem, maar er kwam geen respons op dat moment. We laten het verder maar aan de lezers over hoe het is om anno 2023 geen digitale kaarten beschikbaar te stellen voor welke vorm van samenwerking dan ook. Je gaat de finale van de WK ook niet volledig terugkijken, als die al reeds gespeeld is.Related Articles

Batavierenweg twee dagen dicht vanwege nieuwe asfalt

Van vrijdag 22 april 2o.00 tot en met zondag 24 april 18:00 is een deel van de Batavierenweg afgesloten, volgens

Willemstunnel wordt grondig schoongemaakt

De Willemstunnel in het centrum van Arnhem is sinds 5 augustus gesloten voor al het verkeer.

Kind aangereden door veel te grote bestelbus in Arnhem

Maandagmiddag is een kind aangereden door een bestelbus aan de Garnizoenstraat in Arnhem-Noord. Het kind raakte gewond en is per

Geverifieerd door MonsterInsights