13e editie van het Grote Kinderfeest vindt plaats in het Immerloo Park

13e editie van het Grote Kinderfeest vindt plaats in het Immerloo Park

Op zaterdag 8 en zondag 9 juli 2023 vindt de 13e editie van het Grote Kinderfeest plaats in het Immerloo Park. Ons jaarlijks terugkerende kinderfeest is inmiddels een begrip in Arnhem, waar over 2 dagen liefst 10.000 bezoekers op af komen. Arnhemse kinderen kunnen 2 dagen lang genieten van attracties, eten en drinken. Volledig gratis! Al jaren maken Arnhemse ondernemers dit mogelijk en sinds dit jaar draagt de gemeente hier een relatief klein deel aan bij.

Problemen met uw werkgever | Hollanda icin vize


Ook buiten Arnhem populair

Het Grote Kinderfeest is uniek in zijn soort en daarmee ook erg populair. Bezoekers komen uit het hele land en zelfs uit België. In de basis is dit een feest voor en door Arnhemmers, daarom limiteren we het aantal bezoekers van buiten Arnhem door voor deze groep aanmelding te verplichten. Dit jaar zijn alle plekken voor niet-Arnhemmers binnen 24 uur vergeven!

Persmoment met de wethouder

Wethouder Bob Roelofs is aanwezig tijdens de start van het feest. We geven een rondleiding en er is ook ruimte voor een interview met de wethouder. Uiteraard staan wij ook klaar om u te woord te staan en vragen te beantwoorden.

Terrasstoelen voor uw horecazaak nu met € 50,- korting (TERRAS2023)

ReactiesRelated Articles

PvdA Arnhem stelt vragen over Chinese bewakingscamera’s

Op 8 februari 2022 berichtten onderzoeksplatform Follow The Money (FTM)(1) en deNOS(2) dat in een groot aantal gemeenten camera’s hangen

Tienercriminelen uit Arnhem opgepakt na kapotslaan van autospiegels

De politie had het dit weekend ook heel druk in Arnhem. Vijf jongeren zijn zaterdagnacht opgepakt als verdachten omdat ze

Schoolvoetbaltoernooi in Arnhem blijft toch een spektakel

Het schoolvoetbaltoernooi in Arnhem blijft toch een spektakel in Arnhem. Alle basisscholen doen er aan mee en leveren heren en