13e editie van het Grote Kinderfeest vindt plaats in het Immerloo Park

13e editie van het Grote Kinderfeest vindt plaats in het Immerloo Park

Op zaterdag 8 en zondag 9 juli 2023 vindt de 13e editie van het Grote Kinderfeest plaats in het Immerloo Park. Ons jaarlijks terugkerende kinderfeest is inmiddels een begrip in Arnhem, waar over 2 dagen liefst 10.000 bezoekers op af komen. Arnhemse kinderen kunnen 2 dagen lang genieten van attracties, eten en drinken. Volledig gratis! Al jaren maken Arnhemse ondernemers dit mogelijk en sinds dit jaar draagt de gemeente hier een relatief klein deel aan bij.

Problemen met uw werkgever | Hollanda icin vize


Ook buiten Arnhem populair

Het Grote Kinderfeest is uniek in zijn soort en daarmee ook erg populair. Bezoekers komen uit het hele land en zelfs uit België. In de basis is dit een feest voor en door Arnhemmers, daarom limiteren we het aantal bezoekers van buiten Arnhem door voor deze groep aanmelding te verplichten. Dit jaar zijn alle plekken voor niet-Arnhemmers binnen 24 uur vergeven!

Persmoment met de wethouder

Wethouder Bob Roelofs is aanwezig tijdens de start van het feest. We geven een rondleiding en er is ook ruimte voor een interview met de wethouder. Uiteraard staan wij ook klaar om u te woord te staan en vragen te beantwoorden.

Terrasstoelen voor uw horecazaak nu met € 50,- korting (TERRAS2023)


Related Articles

Ravage aan auto door loslopende hond politie zoekt eigenaar

Wijkagent Richard Buyl is op zoek naar de eigenaar van een loslopende hond in Klarendal. De wijkagent legt uit waarom

Twee vrouwen mishandeld in Klarendal door vrachtwagenchauffeur

Twee vrouwen zijn zondagmiddag rond 16.00 uur mishandeld door een vrachtwagenchauffeur. Dit gebeurde bij de achteringang van de Albert Heijn

Speler Turkse topclub gespot in Presikhaaf Arnhem

Middenvelder Ferdi Kadioglu van de Turkse topclub Fenerbahce werd vanochtend in Arnhem gespot. De voormalige speler van NEC was op

Geverifieerd door MonsterInsights