Twee concerten Kenan Doğulu in Nederland, waarvan een in Arnhem

Twee concerten Kenan Doğulu in Nederland, waarvan een in Arnhem

Deze Turkse superster en komt voor slechts twee shows naar Nederland! Zaterdag 24 februari 2024 staat hij in Musis Arnhem met een wervelende show! Musis gaat er dus weer een bijzondere dag van maken met zo een superster.

Wie kent Kenan Doğulu niet?

Kenan Doğulu is van jongs af aan al gefascineerd door muziek. Zo begon hij op vijfjarige leeftijd al met zingen en piano spelen en volgden er al snel meer instrumenten als gitaar, fluit en percussie.
Zingen bleef zijn grootste passie en na een opleiding op het conservatorium in Los Angeles, was het zijn droom om alles wat hij had geleerd mee terug te nemen naar Turkije. Dat gebeurde en uiteindelijke voltooide hij in Turkije zijn studie muziek.

(ads) Hypotheek of aankoopbegeleider nodig?

In 1996 al 3 albums en meeste optredens in Turkije

In 1996 had Kenan Doğulu 3 albums op zijn naam staan en was de zanger met de meeste optredens in heel Turkije. In 1997 herarrangeerde hij de ‘Decennial March’. Hij zong het nummer opnieuw in en dankzij zijn bijdrage werd deze mars weer een (volks)lied dat jong en oud meezong. Naast zijn muzikale carriëre was hij ook te zien in diverse televisieseries zoals ‘Tatli Hayat’, ‘Ebb and Tide’ en ‘Hayat Bilgisi’.

Grootste doorbraak was met ‘Shake it Up Sekerim’

Zijn grootste internationale doorbraak kwam in 2007, toen hij in Helsinki, met het nummer ‘Shake It Up Sekerim’ de vierde plaats behaalde tijdens het Eurovisie Song Festival.
Hij verkocht meer dan 13 miljoen albums, had talloze nummer één hits en zijn nummer  “Çakkıdı” is het meest gedownloade nummer ooit in Turkije.

Kenan Doğulu maakt nog steeds nieuwe muziek en tijdens deze show in Musis hoor je zijn oude en nieuwe werk!

Ticketverkoop start vrijdag 1 december 10:00 en verloopt via Ticketmaster

Advocaat nodig voor uw UWV zaak

Tags assigned to this article:
arnhem nieuwsarnhems nieuwsnieuws arnhem

Related Articles

Menzis weigert vergoeding training geleidehond, Arnhemmer nu in de problemen

Het verhaal gaat over de man van Floor Gunes-van Ent uit Arnhem. Volgens Floor heeft ze een geweldige man met

Vanaf 1 april marktkraamhouders zelf verantwoordelijk voor Arnhemse weekmarkten

De warenmarkten (weekmarkten) in Arnhem gaan vanaf 1 april 2018 zelfstandig verder. Hierdoor zijn de marktkraamhouders zelf en niet de

Vandaag bijna 32 graden en enorm heet vanwege sterke zonkracht

Gelderland heeft net zo prachtig weer als de Turkse badplaatsen Antalya en Side. Volgens verschillende weerexperts is het vandaag dan

Geverifieerd door MonsterInsights