Twee concerten Kenan Doğulu in Nederland, waarvan een in Arnhem

Twee concerten Kenan Doğulu in Nederland, waarvan een in Arnhem

Deze Turkse superster en komt voor slechts twee shows naar Nederland! Zaterdag 24 februari 2024 staat hij in Musis Arnhem met een wervelende show! Musis gaat er dus weer een bijzondere dag van maken met zo een superster.

Wie kent Kenan Doğulu niet?

Kenan Doğulu is van jongs af aan al gefascineerd door muziek. Zo begon hij op vijfjarige leeftijd al met zingen en piano spelen en volgden er al snel meer instrumenten als gitaar, fluit en percussie.
Zingen bleef zijn grootste passie en na een opleiding op het conservatorium in Los Angeles, was het zijn droom om alles wat hij had geleerd mee terug te nemen naar Turkije. Dat gebeurde en uiteindelijke voltooide hij in Turkije zijn studie muziek.

(ads) Hypotheek of aankoopbegeleider nodig?

In 1996 al 3 albums en meeste optredens in Turkije

In 1996 had Kenan Doğulu 3 albums op zijn naam staan en was de zanger met de meeste optredens in heel Turkije. In 1997 herarrangeerde hij de ‘Decennial March’. Hij zong het nummer opnieuw in en dankzij zijn bijdrage werd deze mars weer een (volks)lied dat jong en oud meezong. Naast zijn muzikale carriëre was hij ook te zien in diverse televisieseries zoals ‘Tatli Hayat’, ‘Ebb and Tide’ en ‘Hayat Bilgisi’.

Grootste doorbraak was met ‘Shake it Up Sekerim’

Zijn grootste internationale doorbraak kwam in 2007, toen hij in Helsinki, met het nummer ‘Shake It Up Sekerim’ de vierde plaats behaalde tijdens het Eurovisie Song Festival.
Hij verkocht meer dan 13 miljoen albums, had talloze nummer één hits en zijn nummer  “Çakkıdı” is het meest gedownloade nummer ooit in Turkije.

Kenan Doğulu maakt nog steeds nieuwe muziek en tijdens deze show in Musis hoor je zijn oude en nieuwe werk!

Ticketverkoop start vrijdag 1 december 10:00 en verloopt via Ticketmaster

Advocaat nodig voor uw UWV zaak

Tags assigned to this article:
arnhem nieuwsarnhems nieuwsnieuws arnhem

Related Articles

Istanbul bruidsmode presenteert nieuwste bruidsjurken

Istanbul Bruidsmode en Galajurken aan de Steenstraat in Arnhem maakte onlangs in een persbericht bekend dat het nieuwe bruidsjurken heeft

Is MASV-spits Gürbüz toch op tijd fit voor de Beker-finale?

MASV-spits Esen Gürbüz heeft heel wat vraagtekens in de Arnhemse voetbalwereld opgeroepen. De Turkse vedette van de Arnhemse club MASV

Personeelsbestand gemeente binnen vijf jaar afspiegeling beroepsbevolking

Er gaan zaken veranderen binnen de gemeente Arnhem met betrekking tot diversiteit bij ambtenaren en personeelsbestand. Zo wil het college

Geverifieerd door MonsterInsights