Succescoach Elsweide heeft gemengde gevoelens na eerste seizoenshelft

Succescoach Elsweide heeft gemengde gevoelens na eerste seizoenshelft

Elsweide-trainer Harun Köprülü heeft gemengde gevoelens naar aanleiding van de zevende plek in de vierde klasse. Zijn team werd afgelopen seizoen kampioen (historisch voor het eerste van Elsweide) en begon het huidige seizoen voortvarend als nieuwkomer door thuis in Presikhaaf met 8-0 te winnen van Turkse Kracht. Daarna ging het nogal wisselvallig met hele vreemde uitslagen.

Elsweide-trainer Harun Köprülü tijdens de warmingup tegen Veluwezoom

Elsweide gaat winterstop in als zevende in de 4e klasse

Heel tevreden is de succestrainer van Elsweide niet met de huidige resultaten. De Arnhemmers gaan de winterstop in als zevende en hebben een wedstrijd minder gespeeld dan de concurrenten. Zo dramatisch is het nu ook weer niet voor de Arhemmers. Köprülü heeft vooral gemengde gevoelens over de punten die zijn team heeft laten liggen tegen de onderste ploegen in de vierde klasse. Zo speelde Elsweide thuis gelijk tegen Voorst (2-2) dat laatste staat. En tegen Victoria Boys dat voorlaatste staat werden de punten ook verdeeld (1-1).

Aankoopbegeleider en hypotheekadviseur Özlem Özay (ads)

Wisselvallige periode gehad met geblesseerde jongens

In een eigen verklaring zegt Harun Köprülü het volgende: ,, We hebben een wisselvallige periode gehad met geblesseerde jongens. Ondanks veel blessures hebben we in veel wedstijden laten zien dat we punten hebben gepakt tegen teams die hoger staan. Helaas ook veel punten laten liggen tegen teams die onderaan staan. Hierdoor hebben we steeds net de aansluiting gemist.” Het elftal van Köprülü staat op dit moment zevende met 15 punten uit 10 wedstrijden. Koploper DVV Sallandia heeft 23 punten uit 11 wedstrijden.

‘Voldoende mogelijkheden om droom werkelijkheid te maken’

Heel somber is de trainer van Elsweide ook weer niet. Hij beschikt over kwalitatief goede spelers die individueel veel in huis hebben. ,, We hebben nog voldoende mogelijkheden om onze droom na de winterstop werkelijkheid te maken. Hard blijven werken en een eenheid vormen met zijn zijn de belangrijkste ingrediënten voor nog meer succes. ”

advocaat nodig voor uw uwv zaak of IND kwestie (ads)


Related Articles

Bekende Turks-Nederlandse voetbaltalent stapt in huwelijksboot

De bekende Turks-Nederlandse middenvelder van DVS’33 Ermelo stapt het huwelijksbootje in.

D66 Arnhem: Voorkom gehoorschade bij Arnhemse jongeren 

Afgelopen week kwam het nieuws dat uitgaansgelegenheden zoals kroegen en clubs en poppodia voorlopig niet worden verplicht hun muziek zachter

Interactieve digitale menukaart helpt restaurants met hun afhaalbestellingen

Als restauranthouder toch omzet draaien tijdens de corona-crisis? Afhalen en/of bezorgen is daarvoor dé mogelijkheid. Veel mensen dragen de lokale

Geverifieerd door MonsterInsights