Dak gymzaal Olympus College ingestort, gymzalen direct op slot

Dak gymzaal Olympus College ingestort, gymzalen direct op slot

De gymzalen van het Olympus College in Arnhem zijn het nieuwe jaar minder goed begonnen dan verwacht. In een interne mail werd bekend gemaakt dat het voorste gedeelte van het dak van de gymzalen afgelopen donderdag is ingestort. Hierdoor zijn er problemen en kunnen de lessen LO (lichamelijke opvoeding) niet doorgaan. (foto: Afbeelding is ter illusie van Lisa scott via Pixabay)

(ads) Hypotheekadviseur of aankoopbegeleider nodig?

Dakbedekking tijdens storm losgeraakt

Bronnen dichtbij ‘OC’ geven aan dat de dakbedekking tijdens de storm van afgelopen week los is geraakt. De isolatielaag heeft zoveel water opgezogen dat het te zwaar werd waarna het voorste gedeelte van het dak instortte. De schade is enorm waardoor alle gymzalen niet gebruikt kunnen worden. En bewegingsonderwijs met een open dak is nou niets waar iedereen op wacht.

Onduidelijk wanneer lessen weer gaan starten

Bij het Olympus College weten ze nu nog niet wanneer en hoe de lessen LO opgepakt gaan worden. Komende week is er in ieder geval geen bewegingsonderwijs. De leerlingen worden verwezen naar het rooster om te zien wanneer en waar de lessen LO weer door gaan. Alleen de gymzalen van het Olympus College zijn beschadigd. De rest van het gebouw is veilig en toegankelijk voor de lessen.

(ads) uwv zaak of advies over een letselschade


Related Articles

Bekendste kapper van Arnhem is een ware fenomeen in de stad

Koksal Alkan (52) is een begrip in Arnhem en omgeving. De Turkse kapper uit Kaman (Turkije) is nog steeds actief

Tugra Zorg en Welzijn gaat samenwerken met advocaat Kader Celik

De bekende Arnhemse zorgbedrijf Tugra Zorg en Welzijn, van Fadime Kumas gaat samenwerken met de Nijmeegse advocaat Kader Celik. Tugra

VIDEO Twee vrouwen stelen 2000 euro van 86-jarige man

Twee vrouwen stelen een bedrag van 2000 euro van een bejaarde man uit Velp.

Geverifieerd door MonsterInsights