Arnhem krijgt 400.000 euro voor radicalisering en jihadisme VIDEO

Arnhem krijgt 400.000 euro voor radicalisering en jihadisme VIDEO

Burgemeester Marcouch legde onlangs uit wat Arnhem gaat doen met het geld dat ter beschikking wordt gesteld om radicalisering en jihadisme tegen te gaan in Arnhem. De burgervader van Arnhem deed in een interview met RTV Arnhem. (foto: screenshot youtube)



Op de huid zitten van individuen

‘Op de eerste plaats gaan we met politie en justitie op de huid zitten van individuen die een risico kunnen zijn voor onze veiligheid in Arnhem. En tegelijkertijd moet je investeren in jongeren die nog niet zodanig geradicaliseerd zijn dat ze en gevaar zijn, maar een gevaar kunnen worden. Je kunt dan denken aan het aanspreken van de opvoeders.  Met het onderwijs activiteiten ontplooien.’, aldus Marcouch.

Uw reclame ook hier te zien?

Betrekken van Islamitische gemeenschap

Het betrekken van de Islamitische gemeenschap in Arnhem is ook een traject volgens de burgemeester omdat zij deze jongeren als eerste en sneller zien. En deze instellingen hebben ook een verantwoordelijkheid volgens Ahmed Marcouch.



HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl



Related Articles

Arnhemse coalitiepartijen ondemocratischer dan Turkse AK-partij

Gisteren gebeurde er wel iets heel bijzonders in de gemeenteraad van Arnhem. De coalitiepartijen hielden een debat over sociale werkvoorziening

Lokale politieke partij Zuid Centraal heeft een nieuwe naam

De lokale politieke partij Zuid Centraal, ooit opgericht door Nico Wiggers, zal voortaan door het leven gaan als Arnhem Centraal.

D66 Arnhem introduceert ophaaldagen

D66 Arnhem nodigt zowel leden als niet-leden uit om mee te praten over het verkiezingsprogramma van 2018. Hiervoor organiseert D66

Geverifieerd door MonsterInsights