Sayit Yanik bijna klaar met nieuwe Arnhemse bokshal

Sayit Yanik bijna klaar met nieuwe Arnhemse bokshal

Sayit Yanik is al een paar weken druk bezig met zijn nieuwe locatie voor zijn boksschool ‘Boxing By Kasap‘. De Arnhemse bokstrainer heeft een nieuwe locatie gevonden, dat veel groter is dan zijn huidige locatie. Omdat we Yanik zelf niet konden bereiken, noemen we de locatie voor de zekerheid nog maar niet op. Onlangs leverde Arnhem alweer de eerste bokskampioenen van 2017.

Veel grotere bokshal
Volgens bronnen dichtbij de bekende bokstrainer gaat het om een veel grotere bokshal met een echte officiele boksring. Sayit Yanik is al jaren een begrip in heel Nederland en de hoofdstad van Gelderland. De Nederlands Turkse bokstrainer trainde jarenlang bij bokslegende Orhan Delibas alvorens hij zijn eigen boksschool opende.
Veel hulp tijdens bouw
Op de nieuwe locatie krijgt Sayit Yanik veel hulp van familieleden, vrienden en de boksers zelf. De vaders van de Gelderse boksers van Viersen en Tadlaoui zijn betrokken bij de vernieuwingen die Boxing By Kasap zal introduceren. Volgens de laatste berichten gaat Sayit Yanik op 1 april weer lesgeven op deze nieuwe locatie.

Als alles volgens planning gaat heeft Arnhem straks behalve nieuwe kampioenen ook een van de beste bokshallen van Nederland.
ReactiesRelated Articles

Turkse trots bij Arnhemse kampioenselftal ESA O15-5

Alperen Solmaz, Mustafa Kucuk, Osman Becerikli en Orkun Keyfi zijn gelukkiger dan ooit. De Nederlandse Turken bij de Arnhemse club

Leuke gelukswensen van Vitesse-spelers en alle medewerkers

De trots van Arnhem, voetbalclub Vitesse, heeft een leuk filmpje gepubliceerd met alle voetballers en het personeel.  Reacties

Arnhemse Sportverkiezing 2015

Welke sportploeg leverde de meest opmerkelijke prestatie? In maar liefst 8 categorieën kiezen we een winnaar. Nieuw is de categorie