Sayit Yanik bijna klaar met nieuwe Arnhemse bokshal

Sayit Yanik bijna klaar met nieuwe Arnhemse bokshal

Sayit Yanik is al een paar weken druk bezig met zijn nieuwe locatie voor zijn boksschool ‘Boxing By Kasap‘. De Arnhemse bokstrainer heeft een nieuwe locatie gevonden, dat veel groter is dan zijn huidige locatie. Omdat we Yanik zelf niet konden bereiken, noemen we de locatie voor de zekerheid nog maar niet op. Onlangs leverde Arnhem alweer de eerste bokskampioenen van 2017.

Veel grotere bokshal
Volgens bronnen dichtbij de bekende bokstrainer gaat het om een veel grotere bokshal met een echte officiele boksring. Sayit Yanik is al jaren een begrip in heel Nederland en de hoofdstad van Gelderland. De Nederlands Turkse bokstrainer trainde jarenlang bij bokslegende Orhan Delibas alvorens hij zijn eigen boksschool opende.
Veel hulp tijdens bouw
Op de nieuwe locatie krijgt Sayit Yanik veel hulp van familieleden, vrienden en de boksers zelf. De vaders van de Gelderse boksers van Viersen en Tadlaoui zijn betrokken bij de vernieuwingen die Boxing By Kasap zal introduceren. Volgens de laatste berichten gaat Sayit Yanik op 1 april weer lesgeven op deze nieuwe locatie.

Als alles volgens planning gaat heeft Arnhem straks behalve nieuwe kampioenen ook een van de beste bokshallen van Nederland.
ReactiesRelated Articles

Yasin Köylü: ‘Ik vind dit diep schamend en niet kunnen’

Bekende voetballer Yasin Köylü liet maandag van zich horen door een emotionele reactie te delen via Facebook. De speler van AFC

Ook Vitesse heeft talentvolle Turkse jeugdspelers

Hoewel het moeilijk zal zijn om het eerste elftal van Vitesse te bereiken is het toch nog hoopgevend voor de

Routenier Baris Dagasan helpt Elsweide aan tweede overwinning

Het begint te draaien bij voetbalclub Elsweide. Trainer Rasid Gunes heeft zijn tweede overwinning te pakken. Uit tegen RVW werd