Gemeenteambtenaar tegen bekende Arnhemse vlogger: ‘Flikker op man….”

Gemeenteambtenaar tegen bekende Arnhemse vlogger: ‘Flikker op man….”

KeizerEnzo uit Arnhem/Velp heeft bijna 10.000 volgers en blijkt ook een ware internetfenomeen te zijn. De vlogger die op een soms vreemde manier vlogs maakt en dit deelt via facebook trekt steeds meer publiek aan.

KeizerEnzo is gewoon echt
In tegenstelling tot veel andere vloggers, is KeizerEnzo niet commercieel en deelt hij alles via facebook. Doordat hij ook echt iedereen filmpt en ‘lastig valt’ komt iedereen vast en zeker een bekende tegen. Zijn filmpjes worden goed bekeken. Per filmpje heeft KeizerEnzo minimaal 10.000 mensen bereikt.

Ambtenaar is woedend
In een van zijn korte vlogs is KeizerEnzo bij de Supercoop in Malburgen. Hij benadert een dame en vraagt of hij een wc-papier mag krijgen omdat hij zonodig moet poepen. De dame in kwestie, vergeet even dat ze ambtenaar is bij de gemeente, en reageert nogal woedend. “Flikker op’ is haar reactie, waarna ze nog een paar gekke dingen zegt die we niet zo goed horen.ReactiesRelated Articles

Nieuwjaarsbericht Turkije: 2017 jaar van terreurschoonmaak en grotere successen

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft naast zijn beste wensen voor de mensheid laten weten wat Turkije te wachten

Voertuigen in Arnhem vliegen in brand

Niet de eerste gebeurtenis in deze straat. Drie keer eerder was het raak in deze straat. Reacties

7 t/m 13 september: Week van de Alfabetisering

1 op de 9 Nederlanders is laaggeletterd. Laaggeletterden kunnen onvoldoende lezen, schrijven, rekenen. Of ze kunnen zich digitaal onvoldoende redden