Gemeenteambtenaar tegen bekende Arnhemse vlogger: ‘Flikker op man….”

Gemeenteambtenaar tegen bekende Arnhemse vlogger: ‘Flikker op man….”

KeizerEnzo uit Arnhem/Velp heeft bijna 10.000 volgers en blijkt ook een ware internetfenomeen te zijn. De vlogger die op een soms vreemde manier vlogs maakt en dit deelt via facebook trekt steeds meer publiek aan.

KeizerEnzo is gewoon echt
In tegenstelling tot veel andere vloggers, is KeizerEnzo niet commercieel en deelt hij alles via facebook. Doordat hij ook echt iedereen filmpt en ‘lastig valt’ komt iedereen vast en zeker een bekende tegen. Zijn filmpjes worden goed bekeken. Per filmpje heeft KeizerEnzo minimaal 10.000 mensen bereikt.

Ambtenaar is woedend
In een van zijn korte vlogs is KeizerEnzo bij de Supercoop in Malburgen. Hij benadert een dame en vraagt of hij een wc-papier mag krijgen omdat hij zonodig moet poepen. De dame in kwestie, vergeet even dat ze ambtenaar is bij de gemeente, en reageert nogal woedend. “Flikker op’ is haar reactie, waarna ze nog een paar gekke dingen zegt die we niet zo goed horen.ReactiesRelated Articles

Foto’s nieuwste aanbiedingen Turkse supermarkt uitgelekt

Hoewel de aanbieding niet per vandaag ingaan, zijn de foto’s van de nieuwste folder van Guven supermarkt al uitgelekt. Reacties

Lunchroom Rico aan de Steenstraat in Arnhem krijgt een nieuwe eigenaar

De Steenstraat in Arnhem blijft booming voor ondernemers en bezoekers. Het is een van de bekendste winkelstraten van Gelderland en

Veel bekende Arnhemmers gespot in Roses Lounge

Roses Lounge is een van de weinige sjieke tenten in Arnhem waar je met familie en vrienden kunt loungen.  Reacties