Gemeenteambtenaar tegen bekende Arnhemse vlogger: ‘Flikker op man….”

Gemeenteambtenaar tegen bekende Arnhemse vlogger: ‘Flikker op man….”

KeizerEnzo uit Arnhem/Velp heeft bijna 10.000 volgers en blijkt ook een ware internetfenomeen te zijn. De vlogger die op een soms vreemde manier vlogs maakt en dit deelt via facebook trekt steeds meer publiek aan.

KeizerEnzo is gewoon echt
In tegenstelling tot veel andere vloggers, is KeizerEnzo niet commercieel en deelt hij alles via facebook. Doordat hij ook echt iedereen filmpt en ‘lastig valt’ komt iedereen vast en zeker een bekende tegen. Zijn filmpjes worden goed bekeken. Per filmpje heeft KeizerEnzo minimaal 10.000 mensen bereikt.

Ambtenaar is woedend
In een van zijn korte vlogs is KeizerEnzo bij de Supercoop in Malburgen. Hij benadert een dame en vraagt of hij een wc-papier mag krijgen omdat hij zonodig moet poepen. De dame in kwestie, vergeet even dat ze ambtenaar is bij de gemeente, en reageert nogal woedend. “Flikker op’ is haar reactie, waarna ze nog een paar gekke dingen zegt die we niet zo goed horen.ReactiesRelated Articles

Vitesse spelers gaan vandaag met open bus door Arnhem rijden

De officiele huldiging voor het winnen van de KNVB Beker vindt maandagavond plaats. Om het winnen van de Beker extra

Twee mannen gewond bij steekpartij in Arnhem

In de nacht van zaterdag op de zondag vond er een steekpartij plaats in Arnhem. Reacties

Online website Mijn Supermarkt serieuze concurrent voor Albert Heijn

De bezorgservice van Albert Heijn in Arnhem heeft er een serieuze concurrent bij. Online bezorgwebsite Mijn Supermarkt is onlangs begonnen