VIDEO Motoragent scheurt door Albert Heijn

VIDEO Motoragent scheurt door Albert Heijn

Motoragent scheurt met motor door Albert Heijn om iemand te stoppen.

Geen filmscene

Dit soort beelden zijn normaalgesproken alleen te zien in actiefilms. Zowel de klanten aan de kassa als de medewerkers van Albert Heijn waren in shock toen ze woensdagmiddag eerst een jongeman in zwarte kleding en een helm op zijn hoofd rennend voorbij zagen komen met daar achteraan een politieagent op de motor. (zie beelden onder aan het artikel)
Albert Heijn Doesburg

De klanten die net hadden afgerekend konden de scheurende motoragent nog net ontwijken met hun winkelwagens. De aanleiding van deze achtervolging was het door de agent aan de bromfietsbestuurder gegeven stopteken. De bestuurder negeerde het stopteken en stapte bij de Kloostertuin van zijn bromfiets af en rende de Albert Heijn aan de Ooipoorstraat in Doesburg binnen. Toen hij naar binnen reed werd hij achtervolgd door de motorrijder. De politie heeft, met behulp van burgers, de staande houding kunnen verrichten en hem 3 bekeuringen gegeven. Het zou gaan om een 17-jarige jongeman uit Doesburg.
ReactiesRelated Articles

Constructie riool ernstig verzwakt bij Willemstunnel

De gemeente zal door middel van een noodreparatie proberen het Moerriool weer te herstellen, nadat er een paal doorheen werd

Twee nieuwe medewerkers Strijbosch Thunnissen Makelaars

Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft per 1 augustus 2016 haar team uitgebreid met twee medewerkers. Reacties

Bulgaarse dievenbende bezoekt lege huizen in Klarendal

Verschillende bronnen melden dat Bulgaarse criminelen actief zijn in de Arnhemse wijk Klarendal om woninginbraken te plegen. De groep gaat