VIDEO Motoragent scheurt door Albert Heijn

VIDEO Motoragent scheurt door Albert Heijn

Motoragent scheurt met motor door Albert Heijn om iemand te stoppen.

Geen filmscene

Dit soort beelden zijn normaalgesproken alleen te zien in actiefilms. Zowel de klanten aan de kassa als de medewerkers van Albert Heijn waren in shock toen ze woensdagmiddag eerst een jongeman in zwarte kleding en een helm op zijn hoofd rennend voorbij zagen komen met daar achteraan een politieagent op de motor. (zie beelden onder aan het artikel)
Albert Heijn Doesburg

De klanten die net hadden afgerekend konden de scheurende motoragent nog net ontwijken met hun winkelwagens. De aanleiding van deze achtervolging was het door de agent aan de bromfietsbestuurder gegeven stopteken. De bestuurder negeerde het stopteken en stapte bij de Kloostertuin van zijn bromfiets af en rende de Albert Heijn aan de Ooipoorstraat in Doesburg binnen. Toen hij naar binnen reed werd hij achtervolgd door de motorrijder. De politie heeft, met behulp van burgers, de staande houding kunnen verrichten en hem 3 bekeuringen gegeven. Het zou gaan om een 17-jarige jongeman uit Doesburg.
ReactiesRelated Articles

EX-GTST acteur ook heel goed in Turkse Halay dans

Juvat Westendorp speelde vorig jaar nog als Ardil Baydat in de bekendste soap van Nederland, GTST.  Reacties

Overval met vuurwapen op lijnbus in Apeldoorn

Maandagavond rond 22:00 uur is er aan de Regentesselaan in Apeldoorn een overval op een lijnbus gepleegd. Twee jongens waren

Arnhemse brandstichter blijft toeslaan

Het begint nu wel een probleem te worden in Arnhem nu de politie nog steeds geen grip heeft op de