VIDEO Motoragent scheurt door Albert Heijn

VIDEO Motoragent scheurt door Albert Heijn

Motoragent scheurt met motor door Albert Heijn om iemand te stoppen.

Geen filmscene

Dit soort beelden zijn normaalgesproken alleen te zien in actiefilms. Zowel de klanten aan de kassa als de medewerkers van Albert Heijn waren in shock toen ze woensdagmiddag eerst een jongeman in zwarte kleding en een helm op zijn hoofd rennend voorbij zagen komen met daar achteraan een politieagent op de motor. (zie beelden onder aan het artikel)
Albert Heijn Doesburg

De klanten die net hadden afgerekend konden de scheurende motoragent nog net ontwijken met hun winkelwagens. De aanleiding van deze achtervolging was het door de agent aan de bromfietsbestuurder gegeven stopteken. De bestuurder negeerde het stopteken en stapte bij de Kloostertuin van zijn bromfiets af en rende de Albert Heijn aan de Ooipoorstraat in Doesburg binnen. Toen hij naar binnen reed werd hij achtervolgd door de motorrijder. De politie heeft, met behulp van burgers, de staande houding kunnen verrichten en hem 3 bekeuringen gegeven. Het zou gaan om een 17-jarige jongeman uit Doesburg.
ReactiesRelated Articles

60.000 mensen stonden wielrenners in Arnhem op te wachten

De Ronde van Italie, blijkt succesvol geweest te zijn voor Arnhem en heel Gelderland. Bij de finish in Arnhem stonden

Het niveau van een Wildersstemmer: ‘Daar moet een piemel in’

Eergisteren waren een paar honderd man bijeen gekomen om te demonstreren tegen de komst van een 275 asielzoekers in ‘S-Gravenzande.

Aanslagpleger Manchester was ook vergeten zijn ID thuis te laten

De Engelse politie wist vrij snel dat het om een aanslag ging. De politie verklaarde al dat een zelfmoordaanslag de