SC Veluwezoom 3 heeft geen moeite met Elsweide vier tijdens beker

SC Veluwezoom 3 heeft geen moeite met Elsweide vier tijdens beker

Het derde elftal van SC Veluwezoom, dat alleen uit Arnhemmers bestaat, heeft zondag met overtuigende cijfers gewonnen van het vierde elftal van Elsweide. De wedstrijd in Velp werd met maar liefst 5-0 gewonnen dankzij de sterke afmakers bij de thuisploeg. Voor de wedstrijd was het nog onduidelijk hoe sterk Veluwezoom zou zijn na het vertrek van Ali Deniz en Samir Yazilitas.

SC Veluwezoom fit en klaar voor seizoen

Het elftal van speler/leider Hamit Dilekci had duidelijk zin in de eerste bekerwedstrijd van het seizoen, terwijl Elsweide nog net bezig was met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Dit bevestigde trainer Murat Yilmaz van Elsweide dan ook: ‘We speelden echt goed en hadden moeite met scoren, omdat we onder andere nog een doelman en spits misten. Veluwezoom maakte de kansen gewoon goed af. Ik hen goede hoop, na het zien van het spel. Bij Elsweide speelden onder andere Ihsan Gunes, Murat Mutlu, Salman en Serdar Eroglu

Ismet Dilekci en Ranny Riadore

Bij Veluwezoom waren de sterspelers Ismet Dilekci (2x) en Ranny Riadore op dreef. En met de Arnhemse ‘Zidane’ Mehmet Akpolat was het op het middenveld ook allemaal goed geregeld. De laatst genoemde speler scoorde zelfs drie keer tegen de club uit Arnhem waardoor hij alle aandacht trok. Achterin is het bij SC Veluwezoom ook potdicht, waardoor de club serieus kandidaat is om de beker te winnen.


ReactiesRelated Articles

AFC Arnhem (6) drie tot zes weken zonder geblesseerde Ekici

Aanvaller Saban Ekici, van het zesde elftal van AFC Arnhem ‘Old Stars’ is tijdens de wedstrijd tegen DVV (5) al

Dierensche Boys wordt kampioen voor overleden Captain

Na weken spanning pakt de Boys de titel. Geweldig gebaar naar overleden captain Berry Tacke. Reacties

VIDEO Gaat Turkije dit weer laten zien tegen Kroatië

Om 15:00 uur Nederlandse tijd neemt Turkije het op tegen Kroatië. Reacties