SC Veluwezoom 3 heeft geen moeite met Elsweide vier tijdens beker

SC Veluwezoom 3 heeft geen moeite met Elsweide vier tijdens beker

Het derde elftal van SC Veluwezoom, dat alleen uit Arnhemmers bestaat, heeft zondag met overtuigende cijfers gewonnen van het vierde elftal van Elsweide. De wedstrijd in Velp werd met maar liefst 5-0 gewonnen dankzij de sterke afmakers bij de thuisploeg. Voor de wedstrijd was het nog onduidelijk hoe sterk Veluwezoom zou zijn na het vertrek van Ali Deniz en Samir Yazilitas.

SC Veluwezoom fit en klaar voor seizoen

Het elftal van speler/leider Hamit Dilekci had duidelijk zin in de eerste bekerwedstrijd van het seizoen, terwijl Elsweide nog net bezig was met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Dit bevestigde trainer Murat Yilmaz van Elsweide dan ook: ‘We speelden echt goed en hadden moeite met scoren, omdat we onder andere nog een doelman en spits misten. Veluwezoom maakte de kansen gewoon goed af. Ik hen goede hoop, na het zien van het spel. Bij Elsweide speelden onder andere Ihsan Gunes, Murat Mutlu, Salman en Serdar Eroglu

Ismet Dilekci en Ranny Riadore

Bij Veluwezoom waren de sterspelers Ismet Dilekci (2x) en Ranny Riadore op dreef. En met de Arnhemse ‘Zidane’ Mehmet Akpolat was het op het middenveld ook allemaal goed geregeld. De laatst genoemde speler scoorde zelfs drie keer tegen de club uit Arnhem waardoor hij alle aandacht trok. Achterin is het bij SC Veluwezoom ook potdicht, waardoor de club serieus kandidaat is om de beker te winnen.


ReactiesRelated Articles

VIDEO Elsweide 2 wint thuis van HAVO

Het tweede elftal van Elsweide is nog steeds koploper in de (reserve) 4e klasse in Arnhem.  Reacties

Vitesse laat alle hoeken van het Gelredome zien aan NAC Breda

In speelronde een kwam Vitesse gisteren NAC uit Breda tegen in het Gelredome. Met de nieuwkomers erbij had het elftal

Dierensche Boys trainer Charles Reichert gaat weer een stap vooruit in carrière

Dierensche Boys trainer Charles Reichert maakt een sprong in zijn carrière als trainer. Reacties