SC Veluwezoom 3 heeft geen moeite met Elsweide vier tijdens beker

SC Veluwezoom 3 heeft geen moeite met Elsweide vier tijdens beker

Het derde elftal van SC Veluwezoom, dat alleen uit Arnhemmers bestaat, heeft zondag met overtuigende cijfers gewonnen van het vierde elftal van Elsweide. De wedstrijd in Velp werd met maar liefst 5-0 gewonnen dankzij de sterke afmakers bij de thuisploeg. Voor de wedstrijd was het nog onduidelijk hoe sterk Veluwezoom zou zijn na het vertrek van Ali Deniz en Samir Yazilitas.

SC Veluwezoom fit en klaar voor seizoen

Het elftal van speler/leider Hamit Dilekci had duidelijk zin in de eerste bekerwedstrijd van het seizoen, terwijl Elsweide nog net bezig was met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Dit bevestigde trainer Murat Yilmaz van Elsweide dan ook: ‘We speelden echt goed en hadden moeite met scoren, omdat we onder andere nog een doelman en spits misten. Veluwezoom maakte de kansen gewoon goed af. Ik hen goede hoop, na het zien van het spel. Bij Elsweide speelden onder andere Ihsan Gunes, Murat Mutlu, Salman en Serdar Eroglu

Ismet Dilekci en Ranny Riadore

Bij Veluwezoom waren de sterspelers Ismet Dilekci (2x) en Ranny Riadore op dreef. En met de Arnhemse ‘Zidane’ Mehmet Akpolat was het op het middenveld ook allemaal goed geregeld. De laatst genoemde speler scoorde zelfs drie keer tegen de club uit Arnhem waardoor hij alle aandacht trok. Achterin is het bij SC Veluwezoom ook potdicht, waardoor de club serieus kandidaat is om de beker te winnen.


ReactiesRelated Articles

ESA Arnhem na zege trotse koploper topklasse

ESA Arnhem heeft na een 5-2 zege op Morado CF de koppositie overgenomen van ZSW. De Arnhemmers wonnen moeiteloos en

Ex-Graafschap-speler Veli Arslantas belangrijk voor ESA

De 27-jarige middenvelder van ESA is met de week waardevoller aan het worden voor zijn team. De Turkse Arnhemmer speelde

Shisha House nieuwe sponsor van AFC Arnhem Generalex

Het futsalteam van AFC Arnhem ‘Generalex’ opende het seizoen met een iftar0maaltijd bij de andere sponsor restaurant Nisantasi in Arnhem.