Heftige beelden arrestatie Hommelseweg na discussie met brandweer

Heftige beelden arrestatie Hommelseweg na discussie met brandweer

De redactie van Haber Arnhem ontving een paar minuten geleden nieuwe beelden van het politieoptreden van afgelopen woensdag. Heel Arnhem heeft het sinds gisterenmiddag over de arrestatie en het politieoptreden naar aanleiding van een discussie over een parkeerplek voor de brandweer. Wie van mening was dat Nederlandse agenten amper iets doen, en bijna geen geweld gebruiken heeft het mis.

Chaos aan de hommelseweg/hommelstraat

Het was gisteren chaos aan de hommelseweg toen de politie met veel man personen aanhield naar aanleiding van een discussie over een parkeerplek voor de brandweer. Dit is althans de lezing van verschillende media in Arnhem en omgeving. We weten niet of de politie juist heeft gehandeld. Of dat de aangehouden personen zich wel of niet hielden aan de regels. Op de beelden zijn veel bekende agenten, en anderen uit Arnhem te zien.

Uiteindelijk viel de brand wel mee, omdat de bewoner zelf een oplossing had gevonden om zijn droger ‘ te blussen’. Maar de brandweer was er wel, en moest er natuurlijk bij kunnen.

Heftige beelden van arrestatie

Op  onderstaande beelden is te zien hoe vijf agenten een jongenman van zijn scooter afgooien. Wat de persoon in kwestie heeft gedaan is niet bekend. We gaan er vanuit dat de politie later hier alsnog op terugkomt.

Let op: Onderstaande beelden kunnen heftig zijn voor mensen die hier moeite mee hebben.


ReactiesRelated Articles

Meisje wordt gedrogeerd waar vriend naast zit

Je zit gezellig aan de bar met wat vrienden en vriendinnen. Je denkt even snel een bezoekje te brengen aan

Beelden Ome Joops Tour in de hondekop trein

De tiendaagse fietsroute voor kinderen uit Arnhem van Ome Joops Tour leidde de lange etappe naar Groningen per trein af.

Vivare gaat 52 betaalbare huurwoningen in de stad bouwen

Maandag 19 december 2016 hebben wethouder Elfrink en directeur Angenent van woningcorporatie Vivare een koopcontract getekend voor 52 sociale huurwoningen