Heftige beelden arrestatie Hommelseweg na discussie met brandweer

Heftige beelden arrestatie Hommelseweg na discussie met brandweer

De redactie van Haber Arnhem ontving een paar minuten geleden nieuwe beelden van het politieoptreden van afgelopen woensdag. Heel Arnhem heeft het sinds gisterenmiddag over de arrestatie en het politieoptreden naar aanleiding van een discussie over een parkeerplek voor de brandweer. Wie van mening was dat Nederlandse agenten amper iets doen, en bijna geen geweld gebruiken heeft het mis.

Chaos aan de hommelseweg/hommelstraat

Het was gisteren chaos aan de hommelseweg toen de politie met veel man personen aanhield naar aanleiding van een discussie over een parkeerplek voor de brandweer. Dit is althans de lezing van verschillende media in Arnhem en omgeving. We weten niet of de politie juist heeft gehandeld. Of dat de aangehouden personen zich wel of niet hielden aan de regels. Op de beelden zijn veel bekende agenten, en anderen uit Arnhem te zien.

Uiteindelijk viel de brand wel mee, omdat de bewoner zelf een oplossing had gevonden om zijn droger ‘ te blussen’. Maar de brandweer was er wel, en moest er natuurlijk bij kunnen.

Heftige beelden van arrestatie

Op  onderstaande beelden is te zien hoe vijf agenten een jongenman van zijn scooter afgooien. Wat de persoon in kwestie heeft gedaan is niet bekend. We gaan er vanuit dat de politie later hier alsnog op terugkomt.

Let op: Onderstaande beelden kunnen heftig zijn voor mensen die hier moeite mee hebben.


ReactiesRelated Articles

Arnhemse ondernemers in Istanbul tijdens wereldcongres Turkse ondernemers

Voorzitter Aziz Zeyrek van de Turkse ondernemersvereging van Arnhem is samen met Rahmi Gemril (Gemril Pluimveeservice), Omer Bulut (Restaurant Troya),

Tunahan Kuzu emotioneel tijdens bezoek aan Sensa Zorg

DENK-kamerlid Tunahan Kuzu was gisteren op bezoek bij Sensa Zorg in Haarlem en ging daar in gesprek met ouderen. Kuzu

Tuna Pide tevreden over positieve reacties van bezoekers

Tuna Pide aan de looierstraat in Arnhem is nu al tevreden met de reacties van de klanten. Eethuis Tuna pide