Mehmet Boga ook na zeven wedstrijden ongeslagen met Elsweide

Mehmet Boga ook na zeven wedstrijden ongeslagen met Elsweide

Mehmet Boga heeft de smaak te pakken met zijn jeugdelftal Onder 9. De bekende trainer van het eerste elftal had zaterdagochtend ook geen moeite met DVV-5. De wedstrijd eindigde in een 3-6 overwinning voor de gasten. Hierdoor komt het kampioenschap steeds dichterbij.

Trotse koploper 
Het elftal van Boga staat na zeven wedstrijden nog steeds bovenaan met 21 punten. Elsweide wordt met 21 punten gevolgd door Veluwzoom dat tweede staat met evenveel punten. De ploeg van Boga heeft ook een beter doelsaldo (+11) dan Veluwezoom. Met maar 5 tegendoelpunten lijken de tegenstanders in de vijfde klasse veel moeite te hebben om langs de defensie van Elsweide te komen.

Kampioenschap komt dichterbij
Boga gaat hierdoor weer richting een kampioenschap in de vijfde klasse van het amateurvoetbal. Afgelopen seizoen werd hij ook al samen met Muhammet Karaman kampioen met dezelfde jeugdspelers. Het succes bij Elsweide zorgt er ook voor dat BVO’s elftallen van Elsweide gaan volgen om jeugdspelers te scouten.


Related Articles

Contractverlenging voor Tomáš Hájek bij Vitesse

Tomáą Hájek zal nog meerdere jaren het geel-zwart van Vitesse om de schouders hebben. De Tsjechische verdediger heeft tijdens het

Arnhemse amateurvoetballers ook beste tijdens Ardahanspor Utrecht toernooi

De spelers van AZ 2000 (derde elftal) worden met de dag beter. Dit bleek ook uit hun deelname aan een

‘Als de IS aan de grens staat van Nederland, zal ik dit land verdedigen’

Imad Najah, de voetballer van de Nederlandse Jupiler League-ploeg RKC Waalwijk, heeft behoorlijk wat blessureleed achter de rug.

Geverifieerd door MonsterInsights