MASV heeft in het nieuwe seizoen alleen maar grote voetbalnamen

MASV heeft in het nieuwe seizoen alleen maar grote voetbalnamen

De Arnhemse voetbalclub uit Arnhem-Zuid, MASV, speelt in het nieuwe seizoen in de derde klasse. Na jaren van minder succes in de vijfde klasse is het eerste elftal van MASV tegenwoordig een ‘grote jongen’ dankzij verschillende investeringen in de club. (foto: HetGelderseVoetbal.nl)

Promotie naar derde klasse

Na de promotiewedstrijden tegen Broekland (1-2 en 3-0) was voorzitter Eef Kasteel trots op datgene wat zijn elftal had bereikt. Dit kondigde hij aan verschillende lokale media. MASV werd weer op de kaart gezet, en lijkt AFC Arnhem (FC Presikhaaf) te gaan volgen als club met zeer bekende grote voetbalnamen uit de stad.

Grote voetbalnamen uit Arnhem

Trainer Jhon van Beukering doet het aardig met bekende Arnhemse namen zoals Moussa Hamdaoui, Veli Arslantas en Raoul Leenders. En met goalgetter Angelo Siep wordt er altijd wel gescoord bij MASV. Van Beukering gaat in het nieuwe seizoen ook ‘zeker’ knallen dankzij goede spelers die ook hebben gekozen voor MASV. Rifat Bugdayci, Dwayne Grot, Shiwan Hamdaziz en Anthnoy Volgelaar hebben ook al volgens verschillende bronnen een akkoord bereikt met MASV. Topspit Esen Gurbuz volgt misschien ook nog richting MASV.


ReactiesRelated Articles

Politieagenten Elst verliezen futsalwedstrijd tegen Turken

Het zaalvoetbalteam van de Politie in Overbetuwe werd al enige tijd uitgedaagd door de mannen van de Turkse Stichting Anadolu

Elsweide viert ‘kerst’ met cheekofte

Tijdens eerste kerstdag zijn alle leden van Elsweide Arnhem van harte welkom om deel te nemen aan de ‘Cigköfte party’.

Jeugdelftal Elsweide krijgt een bekende shirtsponsor

Een jeugdelftal van voetbalvereniging Elsweide uit Arnhem heeft een bekende dönerproducent als shirtsponsor te weten strikken. De eerste foto’s zijn