Arnhem krijgt nieuwe Grill Center aan ‘Laan van Ankara ’

Arnhem krijgt nieuwe Grill Center aan ‘Laan van Ankara ’

Arnhem blijft een aantrekkelijke stad voor nieuwe horecaformules. Dit blijkt uit de nieuwste inschrijving en verbouwing van Grill Center aan de Volkerakstraat, ook bekend als klein Ankara. Bijna alle winkels hebben een Turks-Nederlandse eigenaar.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Na Pide Center ook Grill Center in Priko
Na Pide Center opent Arnhemmer Ahmet Kütük ook een Grill Center naast Kapsalon Kestir Gitsin. Een reclame bord van Grill Center hangt al aan de buitengevel, en binnen zijn ze druk bezig met de inrichting van de nieuwste grillroom van Arnhem.

Volgens Drimble is Grill Center aan de ‘Laan van Ankara’ een BV en zijn er twee aandeelhouders. Wanneer de exacte opening zal zijn is niet bekend.

Meerdere houtskoolgrill gelegenheden
Arnhem telt nu meerdere eethuizen waar houtskoolgrill gerechten worden aangeboden. Chico’s Place was als eerste in Arnhem jaren geleden begonnen met houtskoolgrill en vleesgerechten. Daarna volgden De Gastronoom aan de middachtensingel en Elite Plaza in Arnhem-Zuid ook met grillgerechten van goede kwaliteit.

Presikhaaf is een multiculturele wijk waar veel vraag is naar oosterse gerechten. Ook van buiten Arnhem krijgt de wijk bezoek van bezoekers omdat de wijk makkelijk bereikbaar is en veel eetgelegenheden kent die niet aanwezig zijn in dorpen zoals Dieren, Doesburg of Duiven.Reacties


Tags assigned to this article:
nieuws arnhemRestaurant arnhemThuisbezorgd

Related Articles

Zwemmen na avondje stappen kost 38-jarige zijn leven

Avondje stappen met vrienden en afsluiten met een zwempartij in de Maas kost 38-jarige man uit Cuijk het leven. Reacties

Bekende Turkse ondernemer zingt over Turkije

De laatste tijd is Turkije en alles daaromheen een ‘hot’ item. Deze Turkse ondernemer geeft zijn steun op zijn manier

Eigenaar Arnhemse kledingzaak Halil Fashion overleden

De eigenaar van de Arnhemse kledingzaak Halil Fashion is vrijdagnacht overleden. Halil Duzgen (1952) overleed donderdagnacht en werd het bericht