Broodjes To Go hoort nu al bij de top 3 van Arnhem

Broodjes To Go hoort nu al bij de top 3 van Arnhem

Broodjes To Go is nog maar net geopend aan de Steenstraat en behoort nu al tot de top 3 broodjeszaken van Arnhem. De broodjeszaak aan de overkant van Velperpoort station is prachtig ingericht en heeft allerlei soorten verse en warme broodjes. Het is ook meteen een upgrade voor de Steenstraat.

Broodjes To Go opvallend aanwezig
De buren aan de overkant van Broodjes To Go zijn minder vrolijk, nu ze niet meer als enige verse broodjes of broodjes met sucuk (Turkse worst) verkopen. Broodjes To Go is daarentegen opvallend aanwezig en heeft een breder assortiment tegen veel scherpere prijzen.

Reacties bezoekers zijn positief
De reacties van bezoekers zijn zeer positief. Een van de vaste bezoekers van Broodjes To Go geeft aan ‘dat alles altijd netjes verpakt is, er goed uitziet en ook nog eens veel goedkoper is dan anderen in de buurt. Hoort nu al bij de top van broodjeszaken in de stad.’ Dan is de keuze wel snel gemaakt.

Manager Ali Deniz is positief over de reviews en commentaar van bezoekers:’ We zagen een gat in de markt, door hier op in te spelen. Wij bieden quality food aan met een goede service op een van de gezelligste winkelstraten van Arnhem.’

ReactiesRelated Articles

Heftige beelden Marokkaan en de politie

Het Openbaar Ministerie beschuldigt de man van poging tot doodslag, poging tot zware mishandeling, vernieling en drugsbezit. In de volledige

Turkse Arnhemmer filmt diefstal gereedschap van bekende Kunstenaar

De Turkse overbuurman van kunstenaar Pim Schrier (Productiehuis Zwartwerk) heeft een heldendaad verricht door de daders van diefstal te filmen.

Wethouder Financiën laat Arnhemse ondernemers niet in de steek

De gemeente Arnhem gaat ondernemers weer uitstel van betaling verlenen voor gemeentelijke belastingen. (foto: screenshot youtube) Het gaat dan om