Broodjes To Go hoort nu al bij de top 3 van Arnhem

Broodjes To Go hoort nu al bij de top 3 van Arnhem

Broodjes To Go is nog maar net geopend aan de Steenstraat en behoort nu al tot de top 3 broodjeszaken van Arnhem. De broodjeszaak aan de overkant van Velperpoort station is prachtig ingericht en heeft allerlei soorten verse en warme broodjes. Het is ook meteen een upgrade voor de Steenstraat.

Broodjes To Go opvallend aanwezig
De buren aan de overkant van Broodjes To Go zijn minder vrolijk, nu ze niet meer als enige verse broodjes of broodjes met sucuk (Turkse worst) verkopen. Broodjes To Go is daarentegen opvallend aanwezig en heeft een breder assortiment tegen veel scherpere prijzen.

Reacties bezoekers zijn positief
De reacties van bezoekers zijn zeer positief. Een van de vaste bezoekers van Broodjes To Go geeft aan ‘dat alles altijd netjes verpakt is, er goed uitziet en ook nog eens veel goedkoper is dan anderen in de buurt. Hoort nu al bij de top van broodjeszaken in de stad.’ Dan is de keuze wel snel gemaakt.

Manager Ali Deniz is positief over de reviews en commentaar van bezoekers:’ We zagen een gat in de markt, door hier op in te spelen. Wij bieden quality food aan met een goede service op een van de gezelligste winkelstraten van Arnhem.’Related Articles

Gemeente waarschuwt voor nep-medewerker aan deur

De gemeente maakte vandaag in een verklaring melding van een enorm vervelend bericht waarbij geld is ‘gestolen’ van een Arnhemmer.

Bedrijfscomplex van 3.200 m² in Arnhem verhuurd aan Stichting 2Switch

ARNHEM – Als gevolg van aanhoudende groei heeft Stichting 2Switch ca. 3.200 m² gehuurd aan Leeghwaterstraat 2 te Arnhem. Daarmee

Juwelier aan de Hommelstraat is gewoon open na mislukte ramkraak

‘T Gouden Paleis aan de Hommelstraat is gewoon open, ondanks dat er een ramkraak plaatsvond.

Geverifieerd door MonsterInsights