In Arnhem collecteer je met de nieuwe KWF-app 

In Arnhem collecteer je met de nieuwe KWF-app 

Tijdens de KWF-collecteweek in de eerste week van september gaan tienduizenden mensen in heel Nederland langs de deuren om geld op te halen voor KWF. Dit jaar ruilen collectanten de collectebus in voor het collectebord. Op dit bord staat een QR-code: door de code te scannen kunnen mensen aan de deur snel en eenvoudig aan KWF doneren. Ook nieuw dit jaar: in een aantal steden kunnen collectanten zélf hun collecte organiseren. Met de KWF-app. Zo ook in Arnhem!

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Dankzij app toch collecteren
Op de meeste plaatsen wordt de collecte mogelijk gemaakt door lokale vrijwilligers. De KWF-app is ontwikkeld voor die plaatsen waar geen vrijwilligers (meer) zijn om de collecte te organiseren. Via de app kiezen collectanten zelf de straten waar ze willen collecteren, en kan het collectebord worden besteld.

Download de KWF app
Van 4 t/m 10 september komt heel Nederland in actie. Wil je ook meehelpen in Arnhem? Download dan de nieuwe KWF-app, kies je straatjes en collecteer mee. De app is in een beperkt aantal plaatsen te gebruiken en beschikbaar in alle bekende stores, en via kwf.nl/wordcollectant.

1 op de 3 krijgt kanker
Nog altijd krijgt 1 op de 3 Nederlanders kanker. Geld ophalen blijft daarom onverminderd belangrijk. Naast kankeronderzoek maakt KWF ook zorg en ondersteuning mogelijk voor iedereen die geraakt is door kanker. Zodat iedereen het leven zoveel mogelijk kan leven.



Related Articles

Goed nadenken voordat je vliegt met een drone, politie waarschuwt

De politie in Nederland haalt drones op bijzondere manier uit de lucht. Geen helikopter of pistool maar toch je drone

Gratis koffie en gebak tijdens paasshow Autobedrijf Tomarza

Autobedrijf Tomarza aan de Veldoven 15 in Arnhem is ook geopend op tweede paasdag. Het bedrijf maakte in een persbericht

Voormalige terrein melkfabriek Coberco krijgt straks 310 woningen

Het Cobercokwartier, het terrein van de voormalige melkfabriek, krijgt een megaverandering in de komende jaren. Volgens de laatste berichten komen

Geverifieerd door MonsterInsights