Hulpdiensten ontdekken dode na hevige brand in Arnhem

Hulpdiensten ontdekken dode na hevige brand in Arnhem

Update: 14:00 Tweede dode gevonden!
Zojuist is bekend geworden dat de hulpdiensten een tweede dode hebben gevonden onder de puin. Ook hier maakte de politie geen details over bekend. Wel is inmiddels al bekend dat een van de slachtoffers een vrouw is en woonde in een van de verbrande woningen. De politie zal in de loop van de dag mogelijk met meer informatie komen.


De politie heeft gisterenavond bekend gemaakt dat er een dode is gevonden tussen de puin bij de brand aan de Wiltstraat. De dode persoon werd gevonden door de hulpdiensten. Veel maakte de politie ook niet bekend over de identiteit van de persoon.

Hevige brand in Arnhem-Noord

Gisteren brak er brand uit in een woning aan de Wiltstraat in Arnhem-Noord. Volgens de eerste berichten raakte maar een persoon gewond vanwege het inademen van rook. In diverse media bevestigde de politie dit ook. De gewonde persoon werd ook snel gebracht naar het ziekenhuis waar ze verder werd geholpen.

(ads)

Dode persoon gevonden na het blussen

Na het blussen hebben de hulpdiensten gisterenavond een dode persoon gevonden. Wat de doodsoorzaak is, is nog niet bekend. Ook werd niet bekend gemaakt of het om een man of een vrouw gaat. Diverse bewoners in de wijk vermoeden dat het om de huurder gaat die een conflict had met de huurbaas en niet weg wilde gaan. De politie heeft hier nog geen mededelingen over gedaan.

Onderzoek naar brand begon ook veel later

Het onderzoek naar de oorzaak van de brand begon ook veel later dan normaal. Omdat het vuur moeilijk te bestrijden was kon de brandweer niet snel ter plekke het een en ander inspecteren. Pas na een uur of zeven na de melding was het blussen van het vuur onder controle.

Later meer…Related Articles

Een speelkleed voor de echte Arnhemmer!

Een speelkleed voor de echte Arnhemmer! Haal jouw prachtige stad Arnhem naar je woonkamer of tuin. Het idee is ontstaan

Illegale wietkwekerij ontdekt in rijtjeshuis

De politie heeft vandaag een illegale wietkwekerij ontdekt in een woning in Velp. De foto’s kunt u vinden via de

Rijnstate en Burgers’ Zoo willen aardgasvrij worden

Vrijdag 16 maart om 15.15 uur hebben diverse betrokken partijen een intentieverklaring ondertekend die het startsein vormt voor een gedegen

Geverifieerd door MonsterInsights