Rumble en 8-jarige Nisa uit Arnhem bereiken akkoord over sponsoring

Rumble en 8-jarige Nisa uit Arnhem bereiken akkoord over sponsoring

Vechtsportspecialist Rumble en de Arnhemse kickbokser Nisa Becerikli hebben een akkoord bereikt over een samenwerking. Dit maakte het management van Nisa vandaag bekend. Een trotse Nisa poseerde vandaag heel blij toen de foto’s werden gemaakt bij Rumble Store Holland in Houten.

Nisa is al drie keer Europees Kampioen geworden

Heel toevallig is het allemaal niet dat Nisa volop aandacht krijgt. De kickbokser uit de Arnhemse wijk Presikhaaf is al drie keer Europees Kampioen geworden. Ook heeft ze al een Duitse kampioenschap op haar naam staan, ondanks dat ze pas 8 jaar is. De nu al bekende kickbokser traint wekelijks bij House Of Champions (HOC) in Westervoort.

Pizzaschep of schoonmaakdoeken nodig? WELKOM10 voor € 10,- korting

Afgelopen jaar publiceerden we al dat de Arnhemse beer of eigenlijk ‘beertje’ wordt getraind door trainer Joshua van Osch die ook uit Arnhem komt. Nisa mocht aan toernooien meedoen allee als ze hard bleef trainen enzich bleef inzetten tijdens de trainingen. Ondanks haar 8-jarige leeftijd heeft ze een prestatie van formaat behaald. Haar vader is ook bijna dagelijks aan het trainen, blijkt uit beelden die online worden gezet.

We gaan de 8-jarige kickbokser uit Arnhem dus de komende tijd ook van dichtbij volgen. Ze is met haar leeftijd en passie voor vechtsport een voorbeeld voor velen anderen in stad en regio. Een klein meisje dat laat zien hoe belangrijk sporten is voor haar zelf en Arnhem als boks- en vechtstad.

Problemen met de UWV of met uw werkgever?

ReactiesRelated Articles

Donderdag voorlichtingsavond over bestrijding gevaarlijke Japanse Duizendknoop

Japanse duizendknopen kunnen straten en tuinen slopen. De gemeente organiseert daarom een voorlichtingsavond over de bestrijding van de Japanse Duizendknoop.

Kilo’s met luxe Belgische bonbons gebracht naar Arnhem

Een Arnhemse delegatie is onlangs gespot in Brussel. Een verslaggever van HaberArnhem kwam heel toevallig Elsweide-bestuurslid en blockchain-expert Hakan Köprülü

Bekende Arnhemmer bijna rond met BenimSigortam.nl

Bekende Arnhemmer bijna rond met BenimSigortam.nl Reacties