Rumble en 8-jarige Nisa uit Arnhem bereiken akkoord over sponsoring

Rumble en 8-jarige Nisa uit Arnhem bereiken akkoord over sponsoring

Vechtsportspecialist Rumble en de Arnhemse kickbokser Nisa Becerikli hebben een akkoord bereikt over een samenwerking. Dit maakte het management van Nisa vandaag bekend. Een trotse Nisa poseerde vandaag heel blij toen de foto’s werden gemaakt bij Rumble Store Holland in Houten.

Nisa is al drie keer Europees Kampioen geworden

Heel toevallig is het allemaal niet dat Nisa volop aandacht krijgt. De kickbokser uit de Arnhemse wijk Presikhaaf is al drie keer Europees Kampioen geworden. Ook heeft ze al een Duitse kampioenschap op haar naam staan, ondanks dat ze pas 8 jaar is. De nu al bekende kickbokser traint wekelijks bij House Of Champions (HOC) in Westervoort.

Pizzaschep of schoonmaakdoeken nodig? WELKOM10 voor € 10,- korting

Afgelopen jaar publiceerden we al dat de Arnhemse beer of eigenlijk ‘beertje’ wordt getraind door trainer Joshua van Osch die ook uit Arnhem komt. Nisa mocht aan toernooien meedoen allee als ze hard bleef trainen enzich bleef inzetten tijdens de trainingen. Ondanks haar 8-jarige leeftijd heeft ze een prestatie van formaat behaald. Haar vader is ook bijna dagelijks aan het trainen, blijkt uit beelden die online worden gezet.

We gaan de 8-jarige kickbokser uit Arnhem dus de komende tijd ook van dichtbij volgen. Ze is met haar leeftijd en passie voor vechtsport een voorbeeld voor velen anderen in stad en regio. Een klein meisje dat laat zien hoe belangrijk sporten is voor haar zelf en Arnhem als boks- en vechtstad.

Problemen met de UWV of met uw werkgever?


Related Articles

Twee ‘slimme’ 14-jarige pizzabestellers betalen met vals geld

Zaterdagmiddag 16 juli dachten twee 14-jarige jongen ‘geld te verdienen’ door een bestelling bij een pizzeria te plaatsen.

VIDEO Trainer Badr Hari over Rico Verhoeven: “We gunnen je niks man, flikker maar lekker op”

De fans wachten al maanden op het gevecht tussen Badr Hari die is uitgedaagd door Rico Verhoeven.

Barber Talks: Cafetaria Koning Ali Deniz deelt zijn succesverhaal

De bekendste horecaondernemer van Arnhem, Ali Deniz, was onlangs te gast bij Barber Talks. Een online programma van Alem the

Geverifieerd door MonsterInsights