Gratis friet en drinken voor kinderen tijdens het Grote Kinderfeest in Arnhem

Gratis friet en drinken voor kinderen tijdens het Grote Kinderfeest in Arnhem

Het grote kinderfeest in park Immerloo in Arnhem is niet zomaar een feestje waar wat mensen uit een wijk op af komen. Duizenden ouders en kinderen uit Arnhem kwamen vandaag weer massaal naar park Immerloo voor een grootse viering van het Offerfeest. Het kinderfeest is voor alle Arnhemmers, ongeacht welke achtergrond zij hebben.

Offerfeest in Arnhem wordt gevierd zoals het hoort

Met gratis attracties, gratis friet en gratis drinken voor kinderen wordt het offerfeest voor de kinderen zo gevierd zoals het hoort. Het is en blijft een bijzondere dag voor de kinderen. Het Grote Kinderfeest wordt georganiseerd door samenwerkende moskeeorganisaties in Arnhem en is uniek in Nederland. Kinderen van buiten Arnhem, moesten zich melden zodat de organisatie daar rekening mee kon houden. Afgelopen jaar was de redactie nog getuige van een bezoeker van buiten Arnhem die niet naar binnen mocht.

(ads) Problemen met uw gemeente? of de UWV

Topdrukte tijdens eerste dag ondanks 33 graden

Ondanks een extreem warme dag (33 graden) was het druk op de eerste dag. Morgen (Zondag 9 juli 2023) is de tweede en tevens laatste dag van het Grote Kinderfeest, dat dit jaar ook voor het eerst mede gesteund wordt door de gemeente. Dat alles gratis is voor de kinderen gaat natuurlijk niet zomaar! Dankzij veel vrijwilligers, de moskeeorganisaties en eventparnters zoals Promosign, Ennex, Wicke Auto’s, Ammi, Moslim Kids, Menta Media, gemeente Arnhem en Vidia Marketing wordt er heel veel aan donaties binnengehaald om alles af te huren.

Wat je er allemaal kunt beleven; Behalve botsauto’s zijn er grote springkussens, balspellen, oer Hollandse spelletjes en andere fraaie attracties voor de kinderen. Voor de ouders zijn er veel culinaire stands om kennis te maken met allerlei wereldkeukens die worden aangeboden door allerlei bedrijven die een stand hebben gehuurd.

Wicke Auto’s; een van de eventpartners

Arnhem zet zich weer prima op de kaart

Arnhem zet zich prima op de kaart met een spectaculaire event zoals Het Grote Kinderfeest dat met honderden vrijwilligers wordt georganiseerd. Het is ieder jaar weer een feest, met veel bezoekers en een bijzonder sfeer dankzij de organisatie. Niet veel organisaties in Nederland doen het Grote Kinderfeest na door een tweedaagse event te organiseren waarbij de entree, samen met consumptie voor de kinderen gratis is.

Nu € 50 korting bij horeca terrasmeubilair met kortingscode: TERRAS2023


Related Articles

Luxor Live maakt programma van juni bekend

Programma Luxor Live juni 2016 DO 02.06 BEWILDER + YORICK VAN NORDEN BOVENZAAL Indie-pop   zaal open 20:30   €10,00 Een aangename

Politie ruimt 650 hennepplanten op in kwekerij aan P.Callandweg

Wijkagent Rene Huls maakte donderdag via social media bekend dat ze een illegale hennepkwekerij aan het opruimen waren in Arnhem.

Vermiste Danielle (16) voor het laatst gezien in Arnhem

De 16-jarige Danielle is sinds vrijdag spoorloos verdwenen en wordt gezocht door de politie. Danielle is voor het laatst gezien

Geverifieerd door MonsterInsights