Grootste Turkse supermarkt van Nederland opent winkel in Presikhaaf

Grootste Turkse supermarkt van Nederland opent winkel in Presikhaaf

Als we de bronnen mogen geloven in Arnhem is winkelcentrum Presikhaaf binnenkort weer een grote Turkse supermarkt rijker. Na de sluiting van Mert Supermarkt raakten ze bij Wereldhave in de de stres met een grote lege winkel. Daar komt nu dus verandering in.

De nieuwe winkel wordt geopend door Guven Supermarkt, die al jaren gevestigd is aan de Honigkamp in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Bronnen dichtbij Wereldhave melden dat er al maanden gesprekken zijn om Guven over te halen voor een vestiging in winkelcentrum Presikhaaf.

Bij Guven ‘weten ze nog van niets’, ondanks dat diverse bronnen de verhuizing bevestigen, reageren ze heel kalm bij Guven Supermarkt. De directie van de ‘Turkse super’ ontkent het nieuws niet, maar wil het ook niet bevestigen. De Turkse super is al jaren een succesformule in Presikhaaf en heeft ook veel klanten uit de regio. De verhuizing van Guven Supermarkt gaat natuurlijk ook andere supermarkten in winkelcentrum Presikhaaf raken op financieel gebied.

De locatie waar Guven Supermarkt mogelijk gaat komen is naast de vestiging van telefoonwinkel MyPhone Arnhem in het winkelcentrum. Na het vertrek van Mert Supermarkt is de winkel lange tijd leeg gebleven, wachtende op een nieuwe eigenaar. Als Guven daadwerkelijk gaat verhuizen zal de winkel vrij snel openen, omdat de vorige winkel ook net gloednieuw was en nog alle winkelinventaris beschikbaar is.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Wanneer Guven wel het nieuws gaat bevestigen is vooralsnog niet bekend. Wanneer de winkel open gaat is ook niet bekend. Wat betreft oppervlakte is Guven Supermarkt straks ook meteen de grootste Turkse supermarkt in Nederland.

Later meer…..Related Articles

SnackHouse Arnhem: Een bijzondere cafetaria met een bijzonder concept

De Arnhemse wijk ’t Spijkerkwartier krijgt er binnenkort een bijzondere cafetaria bij. Bewoners aan de Spijkerlaan kregen al met de

Veel lachgas en erectiepillen tijdens grote Arnhemse politiecontrole

Het Arnhemse interventieteam heeft de eerste grote controle op bedrijventerrein ’t Broek (achter Presikhaaf) gehouden en dat leverde meteen tonnen

PvdA’er Yucel: ‘Turkse bemoeienis in ons land is ongewenst’

PvdA-kamerlid Keklik Yucel is alles behalve vrienden met Erdogan en Turken in Nederland. Dit bleek ook weer uit een recente