Bekende investeerder uit Randstad opent Turks restaurant in Arnhem

Bekende investeerder uit Randstad opent Turks restaurant in Arnhem

De redactie van HaberArnhem is getipt over een bekende investeerder uit de Randstad die een Turks restaurant gaat openen in Arnhem. Uit eigen onderzoek blijkt dat het om restaurant-goeroe Ali Topal gaat, die betrokken is bij meerdere succesvolle en bekende restaurants in Amsterdam en omgeving. (foto: Restaurant Közde)

Arnhem is booming als stad waar veel te beleven is

Arnhem is booming als stad waar veel te beleven is en waar veel culinaire restaurants zich bevinden. Sinds de komst van restaurant Zula (centrum) en Közde Restaurant (Arnhem-Zuid) zijn er kwalitatief goede Turkse restaurants waar men naar toe kan gaan. Tijden veranderen ook in Arnhem. Voorheen was de Rijnkade de plek om heerlijk te genieten van Turkse gerechten. Alleen Restaurant Troya, van de succesvolle ondernemer Ömer Bulut, is daar nog actief. En Restaurant Nişantaşı in Nijmegen doet het ook vrij goed in de nabije omgeving. Maar we mogen natuurlijk ook De Gastronoom aan de Middachtensingel niet vergeten waar velen langs gaan voor een Adana Kebap.

(ads) Hypotheekadviseur en aankoopbegeleider Özlem Özay

Kwalitatief goede Turkse eetgelegenheden vullen elkaar aan

De Turkse eetgelegenheden doen het dus best goed en zetten Arnhem op de kaart voor liefhebbers van ‘Turkish Food’. De regiofunctie van Arnhem blijft dus een interessante voor nieuwe investeerders, omdat Arnhem als hoofdstad van Gelderland ook veel publiek trekt uit de omgeving. Zo hoef je niet meer naar een Beymen of een Meram in Amsterdam om een heerlijke houtskoolgrill-gerecht te eten. En Arnhem krijgt dus mogelijk weer een alternatief als toevoeging voor een dagje bios of winkelen. De kwalitatief goede Turkse eetgelegenheden vullen elkaar aan, omdat er veel vraag is naar culinaire Turkse gerechten en maar beperkte aanbod.

Meerdere interessante locaties in Arnhem

Bronnen melden dat Arnhemmer Abdullah Atasever samen met Ali Topal kijkt naar de mogelijkheden in de stad. Een definitieve keuze voor een locatie zou nog niet gemaakt zijn, omdat het onderzoek naar een geschikte locatie nog loopt. Met inbreng van lokale adviseurs zal er een keuze gemaakt worden voor een van de beschikbare horeca locaties in de stad. Ondanks aandringen van de redactie is er niet meer informatie bekend gemaakt, ook niet hoe de restaurant gaat heten.

(ads) Advocaat voor uwv zaken of letselschade

Wordt vervolgd, zodra wij meer informatie hebben.Related Articles

Alliander huurt 1.256 m² in Building 026

ARNHEM – Alliander Corporate Ventures B.V. heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst met Credit Suisse gesloten voor ca. 1.256 m² kantoorruimte

Veel bekenden tijdens iftar-diner in Presikhaaf

Het jaarlijkse iftar-diner van de Turkiyem moskee in de Arnhemse wijk Presikhaaf werd zondagavond goed bezocht door verschillende gasten en

Veel contant geld en harddrugs gevonden in drugspand

Burgemeester Marcouch gaat keihard door met het sluiten van huizen en panden die als drugspand functioneren in de stad. Nu

Geverifieerd door MonsterInsights