Kwalitaria Schuytgraaf weer opzoek naar nieuwe eigenaar

Kwalitaria Schuytgraaf weer opzoek naar nieuwe eigenaar

De verkoopafdeling van Kwalitaria is er maar druk mee. De locatie aan de Fortunastraat in Schuytgraaf wil maar niet bloeien zoals het hoort. De locatie is weer beschikbaar ter overname. (foto: Google Streetview)

Kwalitaria Presikhaaf ook eind 2019 gesloten

De vestiging in Winkelcentrum Presikhaaf sloot ook eind 2019 omdat de franchisenemer moeite had met de veel hoge maandlasten. Een paar weken geleden werd de vestiging weer geoepend. De keten heeft het in Arnhem enorm moeilijk met belangrijke concurrenten zoals De Gastronoom, Chico’s, Pizzeria Collega’s en Sofram in Elderveld.

Cafetaria beschikbaar ter overname

De vestiging in Winkelcentrum Schuytgraaf is weer beschikbaar ter overnamen, nadat de nieuwe eigenaar het had overgenomen van Ali Deniz. Deniz had in 2017 in Schuytgraaf een Kwalitaria en De Gastronoom vestiging in een geopend, maar zag al dat de vestiging in Schuytgraaf financieel minder aantrekkelijk was dan verwacht.

Koopsom voor Kwalitaria Schuytgraaf bekend geworden

De nieuwe ondernemer voor de vestiging in Winkelcentrum Schuytgraaf moet 250.000 euro op tafel leggen om de vestiging te kunnen overnemen. De in 2017 geopende vestiging heeft al veel eigenaren gehad, terwijl het pas drie jaar bestaat.

De Kwalitaria heeft op haar website alle benodigde informatie geplaatst om nieuwe eigenaren te overtuigen voor de vestiging in Schuytgraaf. Een huur- en franchisebijdrage worden bewust niet genoemd, terwijl juist deze relevant zijn voor geïnteresseerden.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Reacties


Tags assigned to this article:
Ali DenizChicos placeGastronoomKwalitaria

Related Articles

Nieuwe beelden mishandeling agent bij trouwstoet

Gisterenavond werden nieuwe beelden getoond van de mishandeling van een agent die een deelnemer van de trouwstoet vier maal verzocht

Homostel uit Arnhem hoort opgepakt te worden vanwege kindermishandeling

Het homostel uit Arnhem dat nu wereldberoemd is geworden vanwege een vreemde ‘mishandeling’ hoort eigenlijk opgepakt te worden vanwege mishandeling

BREAKING Zwaar gewapende politieagenten sluiten Hommelseweg af

Update 12:43 uur: Mogelijk overval bij Supercoop aan de Hommelsweg. Dader zou gevlucht zijn naar Klarendal. Politie met man en