Bekende DJ-duo Afro Bros organiseert La Vida Loca Festival in Arnhem

Bekende DJ-duo Afro Bros organiseert La Vida Loca Festival in Arnhem

5 augustus is een dag om nu al te reserveren. Het bekende DJ-duo Afro Bros organiseert namelijk het La Vida Loca Festival op 5 augustus in Papendal bij Arnhem. 7500 bezoekers mogen gaan genieten van optredens van bekende artiesten zoals Ronnie Flex, katnuf, Bokoesam en natuurlijk de Afro Bros zelf.

Nationale en internationale artiesten tijdens La Vida Loca

In een interview met HaberArnhem zegt Giordano Ashruf van de Afro Bros het volgende: “Het La Vida Loca Festival bij Arnhem verwelkomt nationale en internationale artiesten en we verwachten een volle bak bij het event”, Ashruf: “La Vida Loca is speciaal voor liefhebbers van Afro, Urban, Latin en Dancehall. Het is een gevarieerd festival met meerdere podia, een heerlijke food line-up, een silent disco en nog veel meer.”

Advocaat in de buurt

De Afro Bros komen uit Arnhem

De Afro Bros komen uit Arnhem maar zijn bekend over de hele wereld. Het is dus niet zomaar een DJ-duo dat gaat optreden in Arnhem. De heren hebben hun sporen verdiend in de muziekscene en hebben samengewerkt met wereldberoemde sterren zoals David Guetta, Daddy Yankee en Nicky Jam. Na heel veel succesvolle optredens en tours komt er nu het langverwachte festival in Arnhem. Notabene de stad waar de Afro Bros zijn geboren en getogen.

La Vida Loca festival in Arnhem

De redactie van HaberArnhem kreeg de volgende reactie toen de vraag werd gesteld: Waarom Arnhem?: ,,Als Arnhemmers was het altijd al onze droom om een festival te organiseren voor de mensen uit onze stad, met diverse muziekgenres voor verschillende doelgroepen. La Vida Loca brengt Latin en Urban, Afro en Dancehall, House en Guilty Pleasures samen. Kortom, een feest voor iedereen.”

De line up ziet er alsvolgt uit:

★ Live – Ronnie Flex •  Bokoesam • Katnuf • Alessio

★ DJ’s – Afro Bros • DJ Dylvn • Freddy Moreira • Jorda • Karyo • Sleazy Stereo • Team Rush Hour • Tribal Kush • And many more

De ticketverkoop voor het evenement La Vida Loca is recent gestart. Het evenement vindt plaats op zaterdag 5 augustus van 13.00 uur tot 23.00 uur in Arnhem, Papendal.
Kaarten kunnen gekocht worden via www.LaVidaLoca.nl

Vergelijk en Bespaar op autoverzekeringen of internet en TV via PrijsVerschil.nl



Related Articles

Waarom deze Arnhemse bokstrainer nu al legendarisch is?

Velen weten het mogelijk niet eens of hebben er nooit van gehoord omdat ze niet boksen. Nederland heeft voor het

Man waarschuwt voor aanslag tijdens Vierdaagse

Of we het heel erg serieus moeten nemen is nog maar de vraag. Wel is bekend geworden dat een man

Arnhemmer en amateurvoetballer Yilmaz begint eigen onderneming

Arnhemmer Murat Yilmaz heeft sinds kort een eigen bedrijf dat actief zal zijn in verschillende sectoren zoals real estate, toerisme

Geverifieerd door MonsterInsights