Prijzenoorlog Turkse supers gaat ook door in nieuwe jaar

Prijzenoorlog Turkse supers gaat ook door in nieuwe jaar

De prijzenoorlog tussen de twee grootste supermarkten van Gelderland gaat ook in het nieuwe jaar gewoon door blijkt uit de actieprijzen van Mert Markt en Guven Supermarkt. (foto: facebook)

Advocaat Arnhem

Prijzenoorlog tussen Turkse supers gaat gewoon door

Mert Markt begon het jaar met scherpe aanbiedingen en verlaagde prijzen voor heel veel levensmiddelen. De supermarkt ging de concurrentie aan met Guven Supermarkt door in winkelcentrum Presikhaaf een tweede vestiging te openen. Mert markt heeft al een vestiging in Arnhem-Zuid.

Om de aandacht van de consument te trekken zijn de twee grote Turkse supers al vanaf het begin bezig met een prijzenoorlog. In het nieuwe jaar is dat dus niet anders, blijkt uit nieuwe informatie. Het lijkt er op dat de prijzenoorlog nog lang gaat duren en niet alleen geldt voor Halal vlees.

Enkele opvallende en scherpe aanbiedingen bij Mert Markt en een directe reactie vanuit Guven Supermarkt. Beide folders zijn overigens gewoon online terug te vinden via de socialmedia pagina’s van beide supermarkten.

 • Nescafe Gold (200 gr) € 4,99 bij Mert Markt
  Bij Guven Supermarkt staat deze voor € 4,69 in de schappen
 • Chatar worst (3 stuks) heeft een scherpe prijs bij Mert Markt van € 2,39
  Bij Guven is dit weer recent verlaagd naar € 1,99
 • Kipfilet werd bij Mert aangeboden voor € 3,99 per kilo
  Guven verlaagde dit ook naar € 3,75 per kilo.
 • Halley Koekjes kosten bij Mert Markt € 1,49
  Guven verlaagde dit ook door het aan te bieden voor € 1,15

De aanbiedingen bij Mert Markt zijn overigens wel tot en met 17 januari geldig. Het is dus afwachten wat Mert Markt gaat doen na afloop van deze aanbiedingen.

buitenlamp kopen tuinlamp kopen

ReactiesRelated Articles

Direct een taakstraf van 120 uur als je een nitraat bij je hebt

De politie en het OM waarschuwen voor straffen wanneer iemand zwaar vuurwerk bij zich draagt of daarmee wordt gezien door

Evoworks uit Arnhem beste e-commerce bedrijf van Nederland

In de dertiende editie van Emerce100, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce, werd gepibliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied

Horeca moet straks om 18.00 uur of 20.00 uur dicht

Het Kabinet zal dinsdag volgens diverse Haagse bronnen met verschillende maatregelen komen om verspreiding van de coronavirus tegen te gaan.